Къса рокличка надъхва „Черно море“

Не само по световните терени, но и българският футбол може да се похвали със секси психоложки.  За една от най-симпатичните жени по стадионите трябва да претендира дългогодишната терапевтка на варненския „Черно море“.
 
Макар че сега родният шампионат да е временно прекъснат заради провеждащото се световно първенство в Катар, блондинката нажежаваше страстите на стадион „Тича“ още от 2016 година. Нейното име е Кристина Димитрова и тя изпълняваше длъжността на психотерапевт.
 
Очевидно дамата е голям професионалист и резултатите не закъсняват, тъй като тимът винаги е сред водещите у нас. В момента „Черно море“ заема седма позиция във временното класиране с равни точки с шестия „Левски“ и със сигурност ще се бори за класиране на евротурнира догодина.
 
Старши треньорът на моряците Илиан Илиев е много доволен от психическото състояние на своите играчи след терапиите им с Кристина пише „България Днес“.
 
Чаровната блондинка е родена в град Шумен, изучават психология във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Голяма фенка е на моряците и дори е облякла кучето си с фланелката на „Черно море“. В определен период изпълнява и функциите на администратор в мъжкия отбор.
 
Нейната дейност в голяма степен е спомогнала за трансфера на младите таланти Мартин Минчев и Илиан Илиев-младши които се наложиха успешно и в националния отбор на България.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си