Цеца не иска български колеги за концерта в „Арена“

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович отсвири БГ колегите си за грандиозния  концерт, който ще изнесе на 1 декември в столичната „Арена“.  Въпреки че грандамата на балканските ритми често се доверява на свои български колеги да я подгряват, този път певиците избрала сръбска банда.
Тя ще отбележи своята 35-годишнина на голяма сцена заедно с бандата Мega band. Самата изпълнителка настояла пред организаторите да я подгрява голям бенд.
Групата има голям опит и не е за първи път ще бъде на една сцена с балканската легенда. Музикантите споделят, че си истински щастливи от поканата на екипа на Цеца именно те да подгряват концерта в София и вярват, че ще бъде истинско удоволствие, както за тях, така и за феновете в най-голямата зала у нас, писа „Телеграф“.
Групата Mega band е създадена през 2003 година и в момента се състои от шестима талантливи и опитни музиканти. Имат записани два собствени албума през 2010 и 2016 година.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Цеца не иска български колеги за концерта в „Арена“”

  1. Васко Жабата

    Аман от тази леля… По 5 пъти на година идва в БГ, то не са частни партита, клубове, общински празници – как па не се умориха вече от тая презряла кръчмарска певачка…

  2. Сръбската чалгарка Цеца Меца УЖ “мегазвезда“балканска ,а все само у България виси.Тази кръчмарска певачица даже 35 годишен кафански юбилей ще отбелязва тук.Че малко са ни наште чалгарски повлекани.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си