След почивката на Малдивите: Бял мерцедес вози Цеца в София (Снимка)

С уперлуксозен бял мерцедес докара звездата на сръбската музика Цеца за концерта й у нас. Тя пристига в България буквално часове преди събитието тази вечер със скъп бял джип с нишка регистрация. Автомобилът, шофиран от непознат господин, е използван често от звездата по време на нейните професионални участия.
 
Колата е специално изпълнение и е последен модел. Освен лукс тя може да предостави на любимката на българската публика сигурност и комфорт по време на пътуванията. Сръбската прима дойде у нас веднага след като си взе заслужена почивка на Малдивите. На нея певицата бе придружена от своя внук и по снимките, които качваше в профила си в мрежата, стана ясно, че двамата са си изкарали прекрасно. Заредена от яркото слънце и лятното настроение на екзотичния остров, певицата пристигна у нас за дълго подготвяния си концерт, писа ”Телеграф”.
 
Събитието бе планирано няколко месеца по-рано, като с него Цеца ще отбележи 35 години изява на сцената. Много пъти изпълнителката е споделяла, че се чувства много добре в нашата родина и се радва на огромна любов от българските си фенове.
За юбилейния концерт звездата е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани за любимата й публика. Списъкът включва най-големите й легендарни хитове като „Кукавица“, „Белград”, „Маскарад“ и други. Цеца обещава да превърне преживяването на всички присъстващи незабравимо и много емоционално. Преди изпълнението й на сцената ще се качат колегите й от MEGA BAND.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “След почивката на Малдивите: Бял мерцедес вози Цеца в София (Снимка)”

  1. Дошла е сръбската Цеца Меца да взене парите на будалите за следващата си почивка на Малдивите.

  2. певица дето феновете й са или дрогирани или пияни!!!
    селска певица е тая ама у нас сме всички едни евтини селяндури!!!!!

  3. Мнго неприятна, проста и нагла женица. Как има глупаци да я слушат как грачи тази лелка. Балъците плащат, за да лети тази с частни самолети.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си