Гущеров глези жена си във Виена

Християн Гущеров и съпругата му Светлана са във Виена, където съчетават полезното с приятното. Освен че се наслаждава на коледното настроение в австрийската столица, милионерската съпруга не е забравила и работата. Тя е помъкнала със себе си цял екип – фотограф, гримьор и фризьор, за да снима фотосесия в известен хотел. Кадрите ще бъдат използвани с рекламна цел – силиконката ще промотира празничната си колекция пижами.
 
Гущерова и мъжът обичат да посещават Виена. В края на миналата година те празнуваха там рождения ден на Светлана. Известно е, че двойката предпочита по-близки европейски дестинации за почивките си, защото Християн има страх от летене. Той мрази презокеанските самолетни полети и поради тази причина не ще да стъпи на Малдивите. Знае се, че австрийската столица баща му Добромир Гущеров има къща.
Междувременно блондинката с много естетични корекции се похвали, че бизнесът й с пижами се развива отлично. В онлайн магазина й нощниците и комплектите за спане излизат около 150-200 лв. Светлана усилено се е заела със задачата да промотира бранда си и неслучайно в последно време обикаля телевизионните предавания.
Хубавицата, която някога красеше кориците на еротичните списания, днес е майка на три деца и иска да забрави за миналото. Тя представя себе си като примерен родител, домакиня и съпруга. Гущерова е и много суеверна. Пред свои близки се оплакала, че хората й завиждали за красотата, а на мъжа й – за финансовите възможности. Поради тази причина се притеснявала от уроки и  лоши очи.
Светлана е категорична, че никога няма да покаже наследниците си в публичното пространство. За разлика от други популярни личности, тя стриктно пази дъщеря си и двамата си синове от любопитните погледи. „Отговарям на тези от вас, които ме питат кога ще покажа децата си – никога! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да ги покажа, когато пораснат!”, заяви преди време Светлана.
Извън ангажиментите си на домакиня и майка, блондинката се занимава основно с разкрасителни процедури. Тя е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Милионерската съпруга е вманиачена на тема външен вид и е преминала през няколко пластични операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри и ботокс. След първото раждане Светлана изду и бюста си със силиконови импланти. По думите й го направила, защото мъжът й предпочитал по-големите гръдни обиколки.
Прави впечатление, че блондинката все още е слаба като вейка, въпреки че три пъти е била бременна. Тя от години спазва режим и ако мине 45 кила, изпада в ужас. За сметка на това, съпругът й пак се е ошишкал – или поне това се вижда на снимките, които публикуваха от Виена. По едно време Християн беше смъкнал малко от излишните килограми, ала сега отново се е окръглил като бъчва.
Гущерова се похвалила пред приятелки, че по време на посещението си в австрийската столица е опукала 20 бона за дизайнерски дрехи и аксесоари. Блондинката има широки пръсти и редовно смуче от банковата сметка на благоверния си, който пък е доста щедър към нея.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

12 thoughts on “Гущеров глези жена си във Виена”

  1. Страшен балък! Хаби се още за ковра дето са я минали всички футболни отбори в България…

  2. Верно си е ! Да не се прави много на миличка и покорна, че я помним как я пълниха като пуйка!

  3. Голяма злоба има в хората, когато някой е щастлив и живее добър живот всеки го мрази ужас

  4. Че какво му е щастливото на този живот- нейният -обезобразена от пластични операции,живееща с мъж,който надали обича,само и само да й подсигури някакъв материален стандарт,понеже сама няма как да го направи със знанията си на дете в първи клас ..Определено й завиждаме да…Фалшив живот,никаква красота,а за ум да не говорим.Даже пластичната хирургия е безсилна пред тази женица

  5. Каква е тази снимка? И двамата изглеждат потресаващо !
    Той е облечен като от филм на ужасите. Дори и за пълни мъже има такива хубави неща за обличане, но на него май не му дреме.
    А тя е идеалния пример как изглежда жена, която никога не е била красива като прекали с процедурите.
    Сега разбирам защо се обичат толкова. Защото са и двамата невероятно грозни.

  6. Ех Светлеее,преди си плащаше на медиите да те правят оборотна на пазара,а сега да не те забравят хората,но истината е една бивши проститутки няма !

  7. Гуца от Сунгурларе

    От всичски тая проститутка е най- жалката. Другите поне прилични мъже си намериха, а ТАЯ? С пресето дето го минаха всички пеещи проститутки. Жалки са и двамата. Тя с това, че не може нищо, той с това, че и с толкова пари пак си е едно дебело потно ПРАСЕ. А най- жалкото е че са си взаимно полезни. Той- за да харчи парите крадени от баща му, тя – за да може да се покаже до някоя с вид на магистралка и да си мисли, че ще му завидят…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си