Таксиджията Наско е шофьорът на елита

Всичко, което съм чул, остава в колата ми, затова ме търсеха
Невена Коканова, Лили Иванова, Стоянка Мутафова и Георги Парцалев са само част от елита, возил се в автомобил на великотърновеца Анастас Овчаров. В таксито на болярина са се качвали всички известни личности, посещавали Велико Търново от средата на 60-те до края на 80-те години. Списъкът с клиентите му е дълъг, имената впечатляващи, а спомените от общуването с тях са все още ярки, пише България Днес.
„Всички известни личности, които са минали през града, са се качвали на моето такси. Разкарвах всички. Това ми отреди съдбата – привилегията и късмета да се докосна до тях. Навремето имаше „Концертна дирекция“, която отговаряше за участията на знаменитостите. Там всички ме знаеха и ме търсеха. Бях предупреден, че трябва да съм на линия, когато идва важен гост“, разказва Овчаров.
„Колата ми винаги е била най-нова и най-хубава. Таксито ми нямаше никакви обозначителни знаци – нито пирамида на покрива, нито лепенки по вратите, такси, ама не прилича на такова. Това се харесваше на елита, защото не искаха да се вижда, че се возят в кола, която е такси“, допълва шофьорът.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си