Мишо Билалов спаси кожата в „Стани богат”

Михаил Билалов остава водещ на шоуто „Стани богат” по Би Ти Ви. В телевизията така и не са успели да му намерят подходящ наследник, затова договорът му с шоуто е бил продължен, научи „Уикенд”. Предаването излиза във ваканция, но вече се подготвя завръщането му на екран догодина.
 
Месеци наред са течали кастинги за нов водещ на „Стани богат”, които обаче все са удряли на камък, твърдят пред „Уикенд” отлично запознати източници. Било изключително трудно да се намери подходящ кандидат за позицията, а единственият, когото екипът харесал, отхвърлил офертата. Това е звездата на БНТ Георги Любенов. Както вестникът ни писа, той е бил фаворитът за мястото на Билалов, който преди десетина години станал известен с образа на любимия мафиот на България от сериала „Под прикритие” – Петър Туджаров-Джаро. Само че нямало шанс Любенов да се впусне в подобно приключение. Той се чувствал добре като водещ на сутрешния блок на БНТ през уикенда. Освен, че е негово лице, журналистът е и изпълнителен продуцент на предаването, което му носи и творческа свобода, но и допълнителни доходи. Той нямал никакво намерение да се разделя с всичко това, за да става водещ на „Стани богат”. Другият, за когото се смятало, че може да замени Билалов, е писателят Иво Иванов, който обаче при кастингите в студиото се оказал неподходящ. След още доста проби на различни хора екипът в крайна сметка се отказал да сменя водещия и решил да продължи нов договора на Джаро.
От Би Ти Ви съобщиха в понеделник, че „Стани богат” с Михаил Билалов влиза в програмата и за следващата година. Последното предаване за сезона бе на 16 декември, следва ваканция, в която няма да се излъчват нови епизоди. Кога ще започне следващият сезон на куиз шоуто, за момента не е съобщено. Най-вероятно ще е през февруари с началото на пролетния сезон на телевизията, а е възможно да бъде оставен и за есента.
Преди време имаше слухове, че „Стани богат” може да бъде свалено, тъй като конкуренцията на „Голямото преследване” с Ники Кънчев по Нова тв беше твърде силна и успя да свали рейтинга в началото на есента. Би Ти Ви обаче затегна редиците и възстанови позициите си. По данни на телевизията играта е привлякла средно 39 на сто от всички, които са били пред телевизорите в момента, в който тя се излъчва. За годината, в която върви по Би Ти Ви, в стола на богатството са седнали 328 участници, а общата сума на наградите, които те са взели, е почти милион – 988500 хиляди лева. Близо две трети от участниците са си тръгнали със суми над 1500 лева, сочи статистиката на телевизията.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си