Кобрата стана татко на момиченце

Открих истинската любов. Просто тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам и е нещо наистина уникално. Едно създание, което щъркелът ми донесе. Казва се Христина. Това съобщи боксьорът Кубрат Пулев снощи  в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.Той издаде, че бебето съвсем скоро се е родило, но запази майката в тайна. Пулев разказа, че не е присъствал на раждането. Скоро преосмислих като цяло отношението си към жените. Тя е момиченце и гледам на жените от бащина гледна точка, каза още боксьорът.Преди две седмици Кобрата призна, че след раздялата с попфолк певицата Андреа има човек до себе си. Той обаче не издаде коя е жената до него.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Кобрата стана татко на момиченце”

  1. Живи и здрави! А знае ли се коя е майката? Време е и Андреа да поеме по своя път. Отдадоха си 15 години от живота един на друг. Тя и семейството й го направиха това, което е. Родителите й са заможни и финансираха изцяло кариерата на Кубрат. Трябва да им е благодарен доживот. Дано и Андреа тръгне в правия път, да промени стила, визитята и начина си на живот и да си намери добър мъж, с когото да създаде семейство. Ако има здравословни проблеми, винаги има други алтернативи да има детенце. Тя не е лошо момиче, но е много объркана. Да махне русите букли и пошлия стил, да сложи едно хубаво кестеняво, да подмени гардероба и вярвам, че животът й ще тръгне в правилна посока. Докато не изхвърлим старото, няма да дойде ново.

  2. След тази хубава новина фотошопа Андреа вече ще се самоубие. Да взема повече хапчета..

  3. Ти си много гнусна ! Злобна, ти си дребна душица! Пожелавам ти да си на мястото на Андрея, ако не ти то някой който обичаш!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си