Преслава се върна към опиатите! Яви се неадекватна на участие в Пловдив, имала бял прах по себе си – оправдала се, че месила баница

Преслава отново е започнала системно да употребява „бело“, узна HotArena.
 
От няколко месеца насам фолк певицата редовно се друсала с праха на богатите, като дори по време на участия отивала до тоалетната на клуба, за да се освежи. Певицата никога не носела наркотика в себе си, а за муле тя ползвала шофьора си Димитър, писа „Таблоид“.
 
Миналата седмица, по време на участие в Пловдив, брюнетката шокира феновете си, появявайки се напълно неадекватна на сцената. 32-годишната брюнетка не спря да си пипа носа, типичен признак за кокаинови наркомани, и дори се изцепи на микрофона, че ако има брашно по себе си, то е защото малко по-рано е месила баница.
 
„Всички й се смееха на изцепките и я снимаха, но какъв пример дава на почитателите си? Беше напълно дрогирана!“, възмущават се присъствалите на позора.
 
Звездата на фолка не се притеснявала да признава пред приятели, че употребява кокаин, като винаги споделяла твърденията, че той не води до пристрастяване. Най-близките й обаче се притесниха както за здравословното й състояние, така и за кариерата й, тъй като брюнетката залиня и вследствие на системното си друсане тя отслабна с близо 10 килограма.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Преслава се върна към опиатите! Яви се неадекватна на участие в Пловдив, имала бял прах по себе си – оправдала се, че месила баница”

  1. ДО ХОТАРЕНА

    Хотарена видяхте ли в инстаграм снимката на Мария Цветкова със Стайко Стайков? Зарязал е Александра Арабаджиева заради Мария Цветкова! Maria_Cvetkova_New

  2. Ако не е Алисия, ще е Преслава как не се спряхте вече да пишете за тях

  3. Не ми се вярва, тея статии да са поръчани, по-скоро хората вече знаят кое ще четете и коментирате и пишат подобни простотии. Отделно явно на приятелска основа си имат любимки и такива, които получават само негативни статии.

  4. Да ви плюя на заглавието защо не пишете че на гнилото п…..а мирише от километри а Галя задалжително на следващото участие да има ВАНА.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си