Лео Бианки с две сватби – в Италия и у нас

Популярният готвач предложи брак на Лучия след 18-годишна връзка и две деца. Падна на коляно на сцената на шоуто на най-известния комик на Ботуша – Маурицио Батиста
Един от най-известните стендъп комедианти в Италия – Маурицио Батиста, стана “съучастник” в предложението за брак, което Лео Бианки отправи към жената до себе си – Лучия. Двамата са заедно от 18 години и имат 9-годишните близнаци Матиа и Николо.
След раждането на децата за Лео Бианки това е втората най-важна стъпка в живота и решава да я направи по неповторим и незабравим начин. Купува билети за шоуто на популярния комик, което на 23 декември е в родния му град Анкона, в Италия. Доста дебне ценните пропуски, защото всички спектакли на Маурицио Батиста се разпродават светкавично. След това Лео, който от години живее в България и е сред най-известните и колоритни готвачи, пише на комика във фейсбук с молба да му помогне за предложението за брак към Лучия. Комедиантът харесал идеята, веднага откликнал и казал, че за него ще бъде голямо удоволствие. Самият той често се шегува в спектаклите си с брачния живот, отношенията между жените и мъжете и все повтаря, че продължава да търси жената на живота си, защото има три брака и три развода.
За изненадата знаели единствено Маурицио Батиста и Мери, приятелка на Лучия, която Лео помолил да купи 18 рози, които символизират 18-годишната му връзка.
“Към края на шоуто Маурицио каза на микрофона: “Лео, ела при мен, искам да направим това нещо”. Лучия започна да ме гледа много странно, защото пред всички извиках: “Да!”, разказва Лео. Качил се на сцената, хванал микрофона и казал, че трябва да е по-романтично и затова са му нужни цветя. В този момент Мери, която се била скрила сред публиката, му донесла букета с рози. Лео поканил Лучия при себе си, паднал на коляно, подавайки пръстена, и задал съдбовния въпрос: “Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?”. Междувременно Маурицио Батиста бащински потупал по главата развълнувания Лео, а Лучия от изненада загубила ума и дума. Но успяла да се окопити и да каже: “Да!”. Цялата зала избухнала в аплодисменти и много от зрителите се разплакали от вълнение.
“Отдавна исках да ѝ направя предложение, но не можеше да е обикновено, нямаше да съм аз. Исках да е нестандартно и различно”, разказва Лео.
Сватбата ще бъде през 2024 г., всъщност тържествата ще са две – едно в Италия и едно в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели. Лучия се е заела с организацията, вече е сигурно, че в родината им церемонията и партито ще бъдат на открито. “Вече имаме кумове, Лучия е поканила две от най-близките ѝ приятелки. А моите ще бъдат Карло и Мауро, който ми е брат по мляко, роден е три дни след мен и майка ми е давала кърма за него”, обяснява Лео Бианки и добавя: “Синовете ни Николо и Матиа непрекъснато питат кога ще е сватбата, много се вълнуват. Те ще носят пръстените.”писа 24 часа.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си