Героят на „Левски“ заби красива брюнетка (Снимки)

Футболистът донесъл Купата на България на ”Левски” с гола си срещу ЦСКА-София Илиан Стефанов разочарова ”сините” фенки в края на 2022 година. Халфът вече има жена до себе си.
Полузащитникът се радва на любовта на красива брюнетка. За дамата на сърцето му не се знае много. Казва се Елена Костова. Отличава се с естествената си красота. Пленява с чаровна усмивка.
 

Илиан е луд по Елена

 
Двамата със Стефанов са заедно от лятото, издават близки до влюбените. Официализираха връзката си преди коледните празници. Илиан се показа с любимата си от ваканцията им. Тя започна в Африка. Там двойката си подари незабравимо фотосафари. Футболистът и Елена посетиха резервата ”Масай Мара” в Кения. Националният парк се намира на 270 км от Найроби. Двойката успя да види т. нар. ”голяма петорка” животни – слон, лъв, бивол, хипопотам и носорог. Зърнаха и зебри, жирафи, маймуни, гепард и леопард.
 

Влюбените се снимаха с лъвове и други екзотични животни

 
Ваканцията им продължи на един от най-красивите плажове – Диани Бийч. Намира се на брега на Индийския океан. През последните пет години неизменно е избиран за най-добрия плаж в Африка. Известен е със златистия си пясък, кристално чисти води, идеални за гмуркане с шнорхел и изобилие от диви животни. Не са за пропускане и невероятните изгреви и залези. Футболистът и половинката му се настаниха в романтичен хотел на самия бряг. Обикновено туристическите агенции го предлагат в комбинация със сафарито в ”Масай Мара”. Пакетът за двама струва .
Последните дни от 2022 влюбените прекараха в Барселона. Те разгледаха всички забележителности на каталунската столица. Най-голямо внимание обърнаха на Саграда Фамилия. Стефанов не пропусна да посети и мач на любимата ”Барселона”. Той изгледа на живо градското дерби с ”Еспаньол” на ”Камп Ноу”. За огромно негово съжаление тимът на Шави Ернандес не успя да победи, двубоят завърши 1:1.
 

Стефанов заведе гаджето на ”Камп Ноу”

 
За новата двойка на ”Герена” предстои едномесечна раздяла. Причината е, че халфът е на лагер с ”Левски” в Дубай. Той ще продължи до 1 февруари.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си