Луиза Григорова хукна по планини с детето

Луиза Григорова e започнала новата година с раздвижване сред природата. Актрисата е доволна, защото синът й Бран вече е достатъчно голям, за й прави компания. „Все си мечтаех за другарче в разходките в планината и май си намерих едно! Днес яде боб в хижата с голям апетит и червени бузи, хареса му планината и гората, макар че там живее Вълчо, но щом е с мама – проблеми няма!”, шегува се звездата от сериалите „Стъклен дом”, „Откраднат живот” и „С река на сърцето”.
 
Наследникът на Луиза и режисьорът Мартин Макариев навърши 2 години в края на септември. Съпругът на актрисата има още едно дете от предишен брак, но Григорова е в отлични отношения с момчето. Тя твърди, че 11-годишният Боби приема много добре братчето си. „Стараем се да му обръщаме внимание, за да не се чувства изолиран”, коментирала е звездата, която неведнъж е демонстрирала любов и грижа към доведения си син.
Когато малкият Бран се появи на бял свят, всички бяха изненадани от нестандартното име, което родителите му избраха. „Винаги съм мечтаела за момиче и имах много варианти за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да преглеждам един списък, озаглавен „Забравени стари български имена”. От 600 имена ми хареса само Бран. Мъжът ми го чете отделно и също беше харесал това име”, споделяла е Луиза.
Според запознати тя се чувствала готова за още едно дете, но напоследък била затрупана с ангажименти и смятала, че моментът не е подходящ. Иначе Григорова силно се надявала някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря. Наскоро дори се появиха слухове, че очаква второ бебе, защото на една от снимките й се очертаваше подозрително коремче. После се оказа, че това е само зрителна измама и в действителност актрисата все още не е бременна.
Луиза и Мартин Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им премина през някои изпитания, но Григорова положи големи усилия да го задържи до себе си.
„Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18 години, снимахме клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал и така се събрахме. Първо се влюбих в таланта му и след това го обикнах като човек”, разказвала е актрисата.
Сериалът, който тя има предвид, е „Дървото на живота”. Искрите между тях пламнали на снимачната площадка, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си Кремена. Поддържал паралелни отношения и с актрисата Елена Петрова. „Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен!”, признавала е звездата.
Запознати твърдят, че първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният й часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За късмет, проблемите й не били сериозни и след кратко лечение резултатът бил налице.
Актрисата често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение и ежедневни разходки с бебешката количка. Сега, когато вече е по-голям и ходи самостоятелно, Бран спокойно може й прави компания в разходките сред природата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си