Насади се на пачи яйца! Джизъса заживя при тъщата

Футболистът Благой Георгиев се нанесе в дома на жената в Банкя
Благой Георгиев – Джизъса се нанесе да живее при тъщата, пише България Днес. Футболистът и съпругата му Полина обитават къща в столичния квартал Банкя. Тя е притежание на заможното семейство и брюнетката е израснала именно в нея.
Въпреки че в медиите момичето фигурира предимно като наследница на хотел във Велинград, всъщност фамилията е от София и от години притежава имота в столичния квартал.
Поради ангажиментите на родителите на Полина те прекарват голяма част от времето си в курортния град. Затова младоженците се нанасят в голямата къща. През повечето време са само двамата, но когато тъстовете са в столицата, нощуват при младоженците.
Не е ясно с какви имоти разполага към момента Георгиев. В годините, в които живееше с Христина Витанова, двамата имаха луксозен имот в Горна баня. В имението в двора имаше параклис, а интериорът бе изцяло по поръчка. След раздялата къщата остана за Христина, но след това и тя я продаде.
Със Златка Райкова Благо живееше под наем в затворен комплекс в кв. Манастирски ливади, временно живееха и в малък апартамент, собственост на Златка.     

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Насади се на пачи яйца! Джизъса заживя при тъщата”

  1. Бизнеса във Велинград е на баща и,майка и е във Банкя.Родителите и са разделени и поотделно всеки си има семейство.Питайте някои от Банкя колко са милионери,, , обикновени хора.

  2. Къщата, която уж остави за Христина и двете си деца, не я ли продаде именно той след като се върна от Русия?

  3. Ма те са си в отделни стаи и рядко се засичат, значи са самостоятелни, хахаах. Навярно и тъщата и тъста им плащат всичките ежемесечни сметки, включително и на мястото в което живеят….

  4. Блажко със златния хой

    Браво бе, те малумните бг красавици тва заслужават, един Благов хой.А родителите на новото моме 100 процента се гордеят с нея и невероятния ѝ избор.
    Родената богаташка, дето в живота тр само сама да се омъжи. Е, омъжи се, де. Хасега заврян зет.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си