Зъботехник и медицинска сестра напират за Еротичен модел

Зъботехник и медицинска сестра са сред кандидатите в един от най- провокативните конкурси у нас – „Най- добър Еротичен Модел. Сред желаещите се открояват още професионална домашна прислужница, домакиня, актриса и влогър.
 
„В онлайн кастинга тази година има рекорден брой желаещи“ сподели пред екип на „Телеграф“ една от организаторките на конкурса – Гергана Райчевска. Само за месец над 150 желаещи, момчета и момичета, са подали кандидатурите си. Критериите са няколко като основния е всички желаещи да имат навършени 18 години, разбира се важно е да имат сценично поведение, да не са притеснителни, разказаха още организаторите. След онлайн гласуване ще бъдат подбрани 10 момичета и момчета, които ще достигнат до финала. Те ще участват в предварителна еротична фотосесия. Феновете на голите тела ще могат да гласуват за своя любим модел като харесат снимката. Финалът на конкурса ще се проведе само след седмица в  нощен клуб в центъра на София.
Участниците ще дефилират в три тура. В първия – в оскъдни облекла пред очите на публика и жури. Във втори тур всички ще трябва да покажат индивидуален еротичен танц, който ще донесе най-много точки на победителя. Голямата награда за победителите е ваучер на стойност 5000 лв. за естетични процедури.Миналогодишната носителка на тази титла е плеймейтката Дениз Хайрула.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си