Джулиана Гани роди Кай

Бебето е 2,8 кг, а аз качих 6 кг за цялата бременност, каза Джулиана
Носителката на куп титли Джулиана Гани роди второто си дете и го кръсти Кай, пише Телеграф.
Бебето е проплакало посред бял ден в столична болница. „Тодор беше плътно с мен, той присъства на цялото раждане“, сподели Гани. Тя разказа още, че всичко е минало леко и се чувства много щастлива. Вторият й син е с перфектни размери, роден е 2820 грама, 48 см. До 9-ия месец Гани е качила само 6 килограма, похвали се самата тя. Малкият Кай носи името на първата буква на баба си по майчина линия, която се казва Катя.    

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Джулиана Гани роди Кай”

  1. 2.800 кг и 48 см е много малко бебе и то момче… а уж Джулиана е висока и едра. Явно таткото е доста дребен. Моята дъщеря се роди 3.300, 53 см, но и двамата с бащата сме високи. Мислех, че е голям мъж този до Гани. Както и да е. Да са живи и здрави.

  2. Това бебе за момче на корто майката е почти 185 е направо недоносено! Та моето дете се роди 3,600 и 52 см, а с таткото сме по 1,60 високи.С тези малки колограми качени по време на бременност ме съмняват с Гущерица,че си вадят децата в 7-8 месец. То в девети най-много се качва. Не случайно са все секцио.

  3. Аз и двете деца ги родих по 2.800,48см.Ниска съм,мъжът ми е висок.Малки бебоци,а с втория имах около 17кг отгоре,така че казуси всякакви има.

  4. Детето на Халваджиянови не се ли викаше и то Кай?
    Тая пък да не чуе нещо! Копи пейст! Травестит!

  5. Това, че бебето е родено 2.880кг., с височина 48см.не означава нито, че е недоносено, нито че е дребно. И моята дъщеря я родих 2.100кг.,46см.,а сега е висока 180см.,така че гаранция Франция. Да са живи и здрави да си отгледат с много любов, защото с предния Илиян не и се получи и сега най-вероятно страда детенцето й, че мама я няма и живее само с татко си.

  6. Моят син в 32 седмица се роди със същите мерки, дъшеря ми в 41 седмица почни малко над 3 кг Такаче няма точно измерване кое е нормани и кое не. Да е живо и здраво да има късмет и щастие в живота. Пък как се е родило секцио или нормално, колко е голямо какво значение има…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си