След 4 години майчинство: Дебора се връща на сцената

Поп фолк певицата Дебора се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил, разкрива тя пред „Телеграф“.
 
„Последните четири години се посветих на майчинството, занимавам се основно с детето, грижите за него са ми много приятни и оставих кариерата на заден план. Тази година съм решила обаче да направя завръщане, много ми се иска. Много ми липсват песните, клиповете, срещата с феновете, цялата тази еуфория, която има в тази работа. Последните две песни, които пуснах, бях след участието ми в big brother. Детето е прекрасна емоция, но определено ми липсва и тази, от музиката“, откровено каза Дебора.
 
 Майчинството минава неусетно за изпълнителката, но определено я променя и като самата тя казва – към по-добро.Дебора се разделя с бащата на детето още с раждането. Двамата имали скандали и грозни спорове. Днес Дебора живее с майка си, която й помага в отглеждането на Самуил.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “След 4 години майчинство: Дебора се връща на сцената”

  1. Оооо пияницата от биг брадър. Тя знае само да стои в колата и да правя муцуни. Иска си дебелия бивш мъж да й дава пари, че сама дъртаци обслужва за по някои лев. С един марков колан ходи навсякъде и 2 панталона.Жалка картинка

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си