Андре Токев и Петър Михалчев отиват при Виктор Ангелов в „Хелс Китчън”

Тримата големи от „Мастършеф” отново ще готвят заедно, само че не в Би Ти Ви, а при конкурентите от Нова тв. Андре Токев и Петър Михалчев отиват в „Хелс Китчън” при колегата си Виктор Ангелов. Това намекнаха самите шеф готвачи с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи. Тя е придружена с иконки на камера и клапа, от което става ясно, че тримата са на снимки – най-вероятно за „Кухнята на ада”.
 
Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015 г. за първия сезон на „Мастършеф”, но се разпадна три години по-късно, когато шеф Ангелов се премести в Нова. Би Ти Ви го замени първо със симпатичния италианец Лео Бианки, а после – с шармантната Симвена Роу. Но независимо, че и двамата имат поддръжници, феновете на кулинарните формати така и не прежалиха тримата титани от първите сезони на „Мастършеф”. Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов, а Петър Михалчев в едно от интервютата си за „Уикенд” сподели, че за него това е най-доброто жури в подобен формат.
Както изглежда, тройката се събира, макар и в друго предаване. Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата „Изненада”. Феновете веднага разбраха, че се „готви” голям рейтингов удар. Известно е, че шеф Ангелов остава в Нова за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече разпространява автореклама с негово участие като голямата звезда на „Хелс Китчън”. Най-вероятно колегите му Токев и Михалчев ще бъдат негови гости в риалитито. Другият вариант е тримата да участват в друга програма или във филм, но това е по-слабо вероятно. Дни преди тази снимка майсторът на сушито се появи и в ресторанта на Ангелов, снимайки се с готвачите, които работят там. Така и не стана ясно какво прави в тази кухня.
Михалчев още миналата година влезе в Кухнята на ада, след като обяви, че напуска „Мастършеф”, намеквайки, че е недоволен от отношението на продукцията към своята персона. Гуруто на японската кухня сподели, че за шефовете в Би Ти Ви е останал прост работник, докато други ги третирали като звезди. Той не уточни кое са „звездите”. След като стана ясно, че вече няма да работи в Би Ти Ви, майсторът на сушито се появи в Нова при Виктор Ангелов. Шеф Токев пък до последно остана верен на телевизията, която го превърна в звезда. Той до днес не отказва интервю за Би Ти Ви, появи се и в коментарното студио на световното по футбол, въпреки че мачовете се излъчваха по БНТ и Нова, но явно след като се провини, шофирайки пиян, и влезе в затвора, за да изкупи вината си, от телевизията вече нямат интерес към него. Затова пък в Нова явно са готови да дават много шансове, стига да имат полза от това. А полза със сигурност ще имат, събирайки пред камера най-популярната кулинарна тройка в страната ни.
В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф”, като обявиха и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и изгонването на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата. Ако новият сезон се планира за пролетта, би трябвало да тръгне най-късно след месец – месец и половина, а снимките вече трябва да са започнали. Възможен е обаче и друг сценарий – нов сезон тази година просто да няма.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Андре Токев и Петър Михалчев отиват при Виктор Ангелов в „Хелс Китчън””

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си