ЕКСКЛУЗИВНО! Трио между Ванко 1, Азис и Николета!

Задава се мощно цунами и невиждан ураган! Най-скандалният дует, Ванко 1 и Николета Лозанова, става трио! 

 

Фолккралят Азис ще се присъедини към пловдивския рапър и плеймейтката, пръв научи новината най-горещият сайт HotArena.net! 

 

Ванко 1, Азис и Николета вече работят по съвместния си проект, който ще види бял свят след края на лятото. 

 

”Изключително съм щастлив, че успях да събера две от най-известните и най-красивите жени в България – Николета и Василка. Идеята ми хрумна още преди два месеца, но чак сега узря. Събираме се тримата и ще срутим всякакви класации наесен”, зарече се пред HotArena.net Ванко 1. 

 

Новото трио обещава да създаде грандиозен, че дори и извънземен проект. 

 

”Видеото ще е най-скандалната и най-скъпата продукция, произвеждана от комунизма по време на прехода, та чак досега. Ще минем като цунами през всички”, обещава още пловдивският раплидер.

 

В момента триото снима серии от ”Черешката на тортата”, но кулинарните умения на Николата, Ванко и Азис ще бъдат излъчени чак през есента. 

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “ЕКСКЛУЗИВНО! Трио между Ванко 1, Азис и Николета!”

  1. aman ot jalki xora kakvo gi obijdate be smeshnici.. nemojete da im stupite na malkia prust kak moje da govorite 4e 4ernoto ne e moderno qvno ste ot nqkoi selce i nemojete da otidete na more 4e da se izpe4ete a da ne govorim za solariym moje bi ne ste i 4yvali
    dolni zlobni trqvestit4eta..
    Yspex na trioto

  2. люксембург

    солариума пък точно е супер вреден.никакви кремове не помагат за кожата.така може да се хване рак,че ум да си зайде.на запад не е модерно, даже е странно да си изпекан като мекица.но бг е друга работа.ванко е ясен.бивш сутеньор.николета – метър и половина, известна с неизвестността си; силиконка, една от всички, с нищо неотличаваща се.азисчо- велик глас и дотам.като се съберат става страшно.

  3. Irko ,
    ти сигурно си Ванко – много си тъп.
    1) Може и да не си завършил 12 клас , но научи се поне да пишеш -НЕ МОЖЕ – са две думи
    2) Слънце глупако има даже и на село – и там се почернява , не огрява само на майка ти зад..ка .
    3) Може би ти си от село , защото никога не си виждал Мадона , която има 1 милиард фенове – е тя не е черна .Не като твоите псевдо звезди , които виреят на местна почва.
    А относно грамотния незлобар -знаеш ли ,че точно пък Ванко е лъгал малките глупачки ,че ще им стане гадже и после – айде на пиацата в Рим. А за к*рвата – само дето се набута в леглото на футболистчето ,изобщо не я интересуваше жена , ДЕТЕ…
    В Б-я има много хора , които се забавляват със секс и се показват голи и провокират , ама поне правят нещо смислено – пеят , красиви са , умни са , играят във филми , не като тези безделници – чудят се какво да измислят .
    Няма нищо злобно човек да се възмути от на хората простотията.. И да се възхити на нещо по – качествено..

  4. Shte vidime ako Valeri bie shuta na Nikoleta, da ne stane nai-evtinata produkciq ot komunizma nasam. Aaa za klasaciite shte schupqt na nekomu dedoviq s Nikoleta

  5. Много харесвам Николета. Няма нищо лошо да е с богат мъж. Казвате,че нищо не прави-а снимките където е убийствена мадама. За дете още и е рано, защо да бърза. Относно тена съм съгласна,че е много вредно и по-добре да спре. Ако не бил Валери-ами ако не е той ще е друг. Красавиците трябва да се ценят и да бъдат с мъже, които ще ги уважават и глезят.

  6. Браво djidji !По -добре не можеше да се каже!Циганин, проститутка и затворник-сводник……………….и един глупак до тях /Валери/. Итой не знае какво прави там ама нейсе……

  7. zasho govorish gluposti koi cheren i koi bial prezidenta na AMERIKA e cheren be glupako carvul takav 2011 sme koi ti gleda etnos A MADONNA SASHO GO IADE CHEREN BASHATA NA DASHERIA I XORATA NA ZAPAD NE IM PUKA KOI KAKAV E TI SIGORNO OT BG NE SI IZLIZAL PREDRASADACITE SA SAMO ZA KOMLEKSIRANITE XORA KOLKO JALKO ZA TEBE

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си