Ужас! Ивана се превърна в Шар пей

Набръчканата гушка на Ивана поразително напомня на кученцата от породата Шар пей. Фолк дивата успя да отслабне с 12 кг за отрицателно време, но за съжаление, това се отрази пагубно на тялото и кожата й.

 

Фолк дивата провисна отвсякъде. Папараци на HotArena.net заснеха Ивана по време на промоцията на парфюма на Есил Дюран. И тъкмо да аплодираме отслабналата Ивана, бяхме втрещени от провисналата кожа около врата й.

 

 

Колко пъти да ви повтаряме, мили дами, да не прекалявате с диетите?! Диетолози предупреждават, че трябва да се отслабва бавно и равномерно, и то с много тренировки, а не драстично, както прави Ивана.

 

 

Нещо повече. Фенове на фолк дивата са изключително разочаровани от окльощавелия вид на изпълнителката. Предишната й визия предизвикваше радостни изблици сред мъжете от типа на „Машалааа!”, а днес вталеното Ванче вече не е така атрактивно.

 

 

„Ивана се обезобрази с тези диети! Преди, като беше закръглена, галеше окото, това беше нейната запазена марка”, коментират фенове на певицата.

 

 

Изпълнителката на „Ние сме номер 1” обаче винаги ще си остане Номер 1 по гласови данни и шоу на сцената.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Ужас! Ивана се превърна в Шар пей”

  1. Ами от възрастта и алергията дето си причини от силикона в устата и гърдите(тя е от първите певици със силикон и на двете места)-от това е! Освен това операция на шията е по-скъпа и по-трудна и нашите майсторихирурзи не я правят нищо,че се хвалят,че са много добри.

  2. Не знам колко е красиво да си дебел, но никак не е комфортно да влачиш раници излишна тежест непрекъснато със себе си. Второ, от моя опит смятам, че или се отслабва бързо, или не се отслабва, защото животът те повлича в различни посоки и всичко се прави тук и сега, иначе остава ппросто добро намерение

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си