Малина правила аборт?

Фолкдивата Малина е правила аборт от сина на бившия депутат Добромир Гущеров – Кристиян. Дипломираната ветеринарка затрила детето си по нареждане на влиятелния Гущеров-старши, но срещу тлъст хонорар.

 

Срещата на Малина с гинеколога била преди около три години, когато кръшната фолкзвезда преживяла изпепеляваща, но кратка любов с наследника на богатия ексдепутат. 

 

Връзката им обаче подразнила стария Гущеров. Той се ядосал от подмятанията в политическите среди, че в къщата им ще влезе снаха, която му е връстничка. Затова Добромир решил да забрани срещите на сина си с фолкдивата. 

 

 

Родителският декрет обаче не бил приведен в действие от Кристиян, който не само продължил да се вижда с Малина, но и успял да я забремени. 

 

Тогава заможният бивш народен представител от листата на БСП приложил по-ефективен метод – предложил на пайнерката пари, за да остави наследника му, да пометне и да спести срама и унижението на семейството.

 

Мизата, срещу която кръшната кючеклийка, майка на 20-годишен футболист, се отказала да ражда на стари години, била 50 хиляди лева.

 

Според мълвата подкупите, осигурили аборта на детето, не свършили само с 50-те бона. Гущерови дарили певицата и с уникална спалня от колекцията на Версаче с позлатени орнаменти, разнася клюката ”Уикенд”. 

 

 

Кристиян Гущеров имаше връзки и с други фолкпевачки. Една от тях бе Алисия, която обаче му обърна гръб заради Валери Божинов.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Малина правила аборт?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си