Софка урочасала сватбата на Емануела

Софи Маринова урочасала без да иска заплануваната за септември сватба на колежката си Емануела, която няма да се състои.

 

В обкръжението от приятелки на ромската перла се носи мълвата, че върху нея тегне черно проклятие срещу брак и близките й моми, тръгнали да се женят, не стигат до олтара.

Според първоначалния план Софка трябваше да бъде една от единадесетте шаферки на сватбата на Емануела със сина на продуцента й Виктор Касъмов, Денис, насрочена за 11.09.2011 г. 

 

Въпреки, че двойката нае сватбена агенция, която да организира събитието и шивачка уши рокля за Емануела, подготовката на сватбата в момента е в застой. Причината е разразилия се скандал между фолкзвездата и шефа й Виктор Касъмов.

 

Той й е люто обиден, след като в телевизионен ефир кандидат-снахата не защити сина му от твърденията на врачката Николета, че е гей.

 

”В момента Софито е по-разстоена от това, че сватба може и да няма, отколкото самата Емануела. Софка се е наплашила, че завистници са й направили черна магия да не се ожени никога и, че от това страдат и момичетата за омъжване около нея. Две нейни приятелки също били пред задомяване, но им се разтурили сватбите. А сега и тази на Емануела е пред провал. Софка е притеснена”, разкриват пред ”Уикенд” близки до звездата.

Самата тя така и не стигна на два пъти до олтара. Първо с Петър, бащата на Лоренцо, а след това и със Дачо, доведения й син.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Софка урочасала сватбата на Емануела”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си