Лотар Матеус дири къща на морето

Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус се е вманиачил в идеята да се сдобие с тузарски имот на Българското Черномориe.

 

За да осъществи замисъла си, 50-годишният непоправим плейбой е упълномощил човек от БФС да издирва подходяща вила с помощта на няколко агенции за недвижими имоти. 

 

 

Матеус имал условие бъдещата му лична резиденция да е по Южното Черноморие, което страшно му допадало като място за лятно разпускане.

 

 

От няколко дни кафенетата в Царево обикаля мълвата, че селекционерът се е спрял на баровски имот в близкото село Велика. В намиращото се на 12 километра от бившия град Мичурин селце легендата на Бундестима бил набелязал къща на два етажа с басейн и китна лятна градина.

 

 

Единственият проблем бил цената, която собствениците искали за къщата. Продажната възлизала на 600 хиляди евро, докато Матеус бил заделил половин милион за морския имот.

 

 

Упълномощен от селекционера човек се опитал да свали цената в преговорите, но засега безуспешно. Матеус проявил типичен за германците инат и не искал да прави компромиси с отделените за покупката на недвижимата собственост средства.

 

 

Из градчето се шушука, че собственици на тузарската вила били бургаските предприемачи Ангел и Костадин Чолакови. Те се опитвали да я продадат и от две години не живеели в нея, като в началото обявили цена от почти 1 милион лева, пише ”Уикенд”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Лотар Матеус дири къща на морето”

  1. До Юстас.

    О драги ми Юстасе, ако предприемачите в България са толкова неграмотни като теб и незнаят как се пише геограФска ширина….значи кораба на родната култура потъва бавно и сигурно!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си