Истината за лъжите около Светлана Василева

”Когато лъжата е достатъчно голяма и очевидна, хората започват да търсят в нея нещо истинно и най-вероятно ще го открият, като по този начин ще превърнат лъжата в истина”.

 

Тази наистина мъдра мисъл е особено актуална на днешно време и донякъде по вина на медиите, донякъде по вина на клюката, за добро или за лошо, тя съпътства житието-битието на повечето популярни персони по цял свят. Че какво остава за у нас?!

 

Светлана Василева е една от тях. В последните няколко месеца името на ”Мис Плейбой” бе замесено в редица интриги, пиперливи статии и откровени лъжи. Всички те ежедневно провокират интереса на читателите на създанения от нея сайт за светски клюки и хайлайф HotArena.net.

 

На електроненния ни адрес непрекъснато пристигат любопитни имейли, в които вие, нашите верни приятели, търсите и искате да знаете ИСТИНАТА.

 

Ето защо решихме да ви я поднесем на тепсия – самата истина, цялата истина, от извора…

 

– Светлана Василева НЕ Е БИЛА БРЕМЕННА, нито от Гонзо, нито от който и да е герой от единственото шоу, с което ни забавляваха по време на комунизма – ”Мъпет шоу”.

 

– По начало действието ”Светлана Василева бременна от Гонзо” е практически и фактически невъзможно поради отсъствието на друго действие, наречено ”коитус”.

 

Сиреч полов акт с проникване. Все още не се е появил човек, който черно на бяло да докаже сексуална афера между ”Мис Плейбой” и старши-треньора на Левски. Следователно такава не е имало, няма и няма да има.

 

– Светлана Василева не е демонстрирала нагледно как се правят свирки без ръце върху вратаря на ЦСКА Иван Караджов.

 

Може би авторът на тази фантасмагория е любител на подобен род интимни ласки. Всъщност да свириш без ръце си е истинско умение… :). На флейта имахме предвид. А не върху органа на Караджов…

 

– Светлана Василева няма да издава вестник ”Чук-Чук”.

 

Амбициите на Светлана, подкрепяни, подпомагани и осъществявани от нашия екип, се свързани с проект в коренно противоположна сфера, който в момента, в който осъществим, ще споделим с радост с всички вас.

 

– Светлана Василева не е фалирала, не е фалирал и сайтът HotArena.net.

 

Преди известно време конкурентен сайт ”гръмна” бомбата, че сайтчето на Василева едва-едва крета, че ние, журналистите, мизерстваме без заплати, че видите ли – на умирачка е положението.

 

Какво да я правиш конкуренцията – като се наплаши и второто пришествие ще насрочи!

 

В едно можете да бъдете сигурни – HotArena.net и Светлана Василева ще продължава да ги има, та ако ще световната икономическа криза да фалира България, някое ”извънземно да я забремени” и накрая Гонзо да роди вместо нея!!!

 

Амин!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Истината за лъжите около Светлана Василева”

  1. Браво Светле, много ми се издигна в очите след като разбрах, че не си имала нищо общо с Гонзо и какъвто и да е там мъпет. Успех на теб, успех и на Ели!

  2. „Способното и талантливо“ момиче,мъжете го издържат,а това прилича на чисто курвенска история на курваляк.Няма друго ,което да е по вярно

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си