Светлана Василева е най-пикантната звезда

Мис Плейбой Светлана Василева е най-пикантната родна звезда. Този приз й отредиха първите Paparazzi Awards, които бяха раздадени снощи в клуб ”Версай”. 

 

Наградатата за ”Най-пикантна звезда” първоначално не бе обявена от организаторите, но скандалната Светлана я получи, след като била номинирана за такава от журналистите, участвали в избора на победителите. 

 

Василева не успя да си вземе лично наградата, тъй като вече събира тен на екзотичен плаж далеч от България. ”Наистина последната една година се случиха доста пикантни неща около мен, от които си извадих нужните поуки. Вече ще го давам по-спокойно, без скандали и пикантерии”, зарече се Светлана.

 

Валери Божинов и Николета Лозанова пък заформиха ”Скандал на годината”. Двойката обаче не сметна, че наградата е важна и не се яви, за да я получи. 

 

Баджаначката на Николета, Алисия, бе отличена в категорията ”Най-голяма издънка”. Понеже изхарчила 50 хилядарки на Ники Михайлов за има-няма и месец. 

 

Наградата за ”Най-провокативна снимка” грабна Камелия заради порно снимката си, публикувана в ”Уикенд”, на която разкрачена държи дистанционно в ръка.

 

”Най-стилната звезда”, Мария, купи на търг фланелка на национала Благой Георгиев. Средствата ще отидат в помощ на донорството в България и за децата от Дом ”Надежда”.

 

”Най-досадната звезда” е Денислав, а ”Най-кичозна” – Сашка Васева. Гери Райчевска, няма как, взе награда за ”Най-сочен бюст”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Светлана Василева е най-пикантната звезда”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си