Мира Добрева вдига палат с пари на БНТ

Мира Добрева и съпругът й Жоро Торнев източили БНТ и с парите щели да си вдигнат палат. Това е й мечтата на новинарката: ”Иска ми се да живея в голяма къща извън София. Хем да е луксозна, хем да е романтична”.

 

Преди няколко месеца семейство Торневи си купило декар и половина земя в местността ”Камбаните” край Симеоново, малко след Околовръстния път на София. 

 

Сега популярната двойка е извадила и виза за строителство. Мира по цял ден търчала да търси архитекти, които да измислят подходящ модел за къщата на нейните мечти. Фамилията се надявала строителната фирма да работи бързо и до следващата Нова Година семейството да се нанесе в новия си дом.

 

Това е поредният имот, с който фамилията се сдобива. В момента те разполагат с общо три апартамента, два от които са ситуирани в идеалния център на София, а третото жилище е чисто нов мезонет в кв. Дианабад.

 

Близки до блондинката и съпругът й Жоро се чудят откъде в тези гладни за народа години, двамата не спират да харчат и инвестират огромни суми в прищевки. 

 

Хора от БНТ подозират, че режисьорът вероятно знае доста добре как да печели държавни пари от публични конкурси и ”усвояването” на финансите явно не му е проблем. Интриганти пък подмятат, че една от фирмите му била специализирана в усвояването на ДДС, раздухва история ”Шок”.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Мира Добрева вдига палат с пари на БНТ”

  1. Не пишете глупости. Познавам семейството на Жоро – доста заможни са, произхожда от богат стар род. Винаги са го подкрепяли финансово. Дадоха му изключително силен старт, така че не се изненадвам от това, което чета. Радвам се, че е щастлив с Мира.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си