Това ли е българският секссимвол?

Преди години жените в България се възхищаваха на Ален Делон, сега се възхищават на… Явор Бахаров. Не, че нещо, ама представата на нежния пол за красиви мъже, явно е започнала да граничи с мазохизъм.

 

Ако този младеж на снимката е еталон за секссимвол, значи ще дойде и време, в което жените ще се възбуждат от Квазимодо.

 

Папарак на HotArena.net излови Явор Бахаров, новате надежда на българското кино и театър, ето в този никак нелицеприятен вид преди няколко дни. 

 

Вижте само начина, по който актьорът от ”Стъклен дом” е засмукал цигарката си – сякаш е закоравял пушач. 

 

Същият този ”секссимвол” преди време призова марихуаната да бъде официално легализирана.

 

Къдрокоското се оказа голям фен на тревата и публично заяви, че тя не трябва да бъде забранена. 

 

Без коментар!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Това ли е българският секссимвол?”

  1. Не се и учудвам-това ново поколение млади актьори,което сега се изживява като суперзвезди се държи изключително нагло и скандално. Когато си поканен на културно събитие като наградите Аскер най-малко от теб се очаква адекватно поведение. Тук дори не става въпрос за абсолютно задължителни неща като дрес-код,определено поведение. В такъв бунтарски вид е изключено да бъде приет на събитие от рода на фестивалите в Кан,Венеция или Оскарите,дори и на Златен Глобус,където както знаем актьорите демонстрират по-освободено и непринудено поведение,но в рамките на добрия тон все пак.
    Колкото до агитацията за легализиране на тревата,не се и учудвам.Момчето си е отявлен наркоман.Всъщност продуценитите отидоха дори още по-далеч-детайлни сцени с пушене на трева и дрогиране и то от главните герои вече има и в сериала Стъклен дом-и то от самото начало на сериала. За далеч по-безобидни сцени навремето клипът на Каризма Mr.Killer беше брутално орязан и изключително силно цензуриран-при все,че се водеше..

  2. nikoi ne go haresva toq nai hubavite muje sa nabiti i muskolesti s goli glavi ili kusi ori4eski toq kudrav groznik nikoi ne go 6te

  3. Mnogo e gotino mom4eto, ot godini ne sam vigdala v BG normalni , estestveni i hubavi muje, tipove s kusi kosi i muskulesti figuri , napravo sa gadni, dneshnite iaki i grubi, tapi seliazi da si go ******.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си