Багата на Черната Златка отказал работа при Първанов

Световният шампион по самбо Благой Иванов – Багата отказа да стане част от Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ).

 

Здравенякът, който е известен и в светските среди покрай интимната си връзка с Черната Златка, наскоро отклонил поредното предложение от шефа на баретите Кирил Димов да бъде инструктор по силови спортове на елитните бойци с маски.

 

Специализираният отряд за борба с тероризма е на пряко подчинение на президента на България Георги Първанов, макар по документи баретите да се подчиняват на вътрешния министър и на главния секретар на МВР.

 

 

Багата мотивирал отказа си с прекалената ангажираност в спорта, той се опитва да направи кариера като състезател в международната ММА федерация по свободни боеве. 

 

25-годишният Благой Иванов има елитна полицейска закваска. Дядото на Багата е бил един от инструкторите и кадровиците на УБО.

 

Допреди 10-и ноември 1989 г. училище в Суходол дори е носило името на Благой Иванов – старши. Родственикът на спортистът е тренирал баретите, припомнят от ”Уикенд”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си