Проклятие застигна Жени Калканджиева

Финансов банкрут помете Жени Калканджиева! Жестоко безпаричие принуди шефката на модна агенция ”Визаж” да продаде правата на своята запазена марка, конкурса Мис България, на Емил Кошлуков и Вили Сечкова.

 

Продуцентската им къща ”Ноу Фрейм Медиа” е платила на Калканджиева 20 хиляди лева, за да организира занапред ежегодната надпревара за най-красива българка.

 

До този донякъде очакван ход Мис България 1996 година стигнала от отчаяние, след като в последните няколко месеца семейството й живяло на ръба на мизерията.

 

Още през миналата година Калканджиева изплака в своя телевизионна изява, че състоянието на модния й бизнес, просперирал преди години с помощта на групировката СИК, е трагично и агенцията й е на път окончателно да замре. ”Никога не ми е било толкова трудно, колкото сега. Финансовата криза ме съсипа. И с агенцията положението е трагично. Няма ангажименти, а на малкото ревюта плащат на моделите по 60 лева, които трябва са разделят с фирмата. Мизерия страшна”, била чута да споделя през сълзи Жени на едно от последните светски партита с нейно участие.

 

Калканджиева обвинявала за нестабилното си финансово състояние нароилите се конкурси, в които е съмнително участничките манекенки ли са, компаньонки ли са…

 

”Ситуацията е абсурдна. Бас хващам, че България е страната с най-много миски на глава от населението – Мис Дупе, Мис Силикон, Мис Естествен бюст. Това не са конкурси за красота, а дефилета на момичета пред богати мъже. Вече манекенка е синоним на компаньонка”, гневяла се още една от най-красивите българки.

 

Подбита от подобен род прояви, модната агенция на Калканджиева ударила на червено във финансовите си отчети. Притисната от безпаричието Жени и мъжът й Стефан Манов, по прякор Тачо, се принудили да обявят за отдаване под наем на къщата им в Драгалевци, твърди ”Уикенд”

 

Преди няколко дни имотът бил обявен в агенция. 3000 евро е наемът, с които семейството се надява да живне от кризата, стига наемателите да са читави и да си плащат сумата редовно.

 

Немотията притиснала до там 35-годишната красавица, че тя се принудила и да освободи детегледачката, която я отменяла в грижите за сина й Георги, и разчитала на безплатната подкрепа на майка си. Плановете за второ дете пък засега били замразени, тъй като фаворитката на покойния висаджия Георги Илиев и все още живите Маргини се страхувала, че няма да може да го изхранва и да му осигури живота, които би искала.

 

Шестата по красота в света от месеци не е рефрешвала гардероба си и напоследък се явява на светските прояви с една и съща дреха – овехтяло черно сако. 

 

Привържениците на окултизма от обкръщението на Калканджиева пък имат своето обяснение за финансовите й проблеми – прокобата над Мис България, за която се носят легенди от години. Първият, лицензирал модния форум, Васил Папазов, бе убит през 1999 г. Четири години по-късно Дарина Павлова също прояви апетити към конкурса, но само няколко месеца по-късно съпругът й Илия Павлов бе застрелян.

 

Калканджиева бе от първите в бизнеса с манекенки преди 15 години. В средата на деветдесетте 20-годишната тогава Мис България основа ”Визаж” с помощта на сикаджиите. Става даже рекламно лице на мафиотската групировка. Макар официално да отрича в ънгърграун средите се мълви, че основният й спонсор Красимир Георгиев-Големия Маргин редовно я е смилал от бой.

 

Преди коронясването й за най-красивата Жени е била секретерка на боса на конкурентната ВИС Васил Илиев. По същото време я ухажвал брат му Георги. Според мълвата Главния дори предлагал брак на Калканджиева преди да се ожени за Мая. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Проклятие застигна Жени Калканджиева”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си