Лияна кръстила дъщеря си зад гърба на Махмуд

 

Лияна е направила кръщене на дъщеря си Дениз без знанието на баща й и свой бъдещ съпруг Махмуд Йозджан. Изпълнителката на ”Ох, ох” посветила детето си в Христовата вяра, заради опасението, че и двете са застрашени от родово проклятие.

Въпреки опасните последствия, до които би се стигнало, ако Махмуд и роднините му разберат за постъпката й, изпълнителката не се подвоумила да кръсти дъщеря си. 

 

Решила това, след като преди време при нелеп инцидент за малко не изгубила Дениз. По време на почивка в курорта Бодрум малката пресякла невидимата линия между детския басейн и този за възрастни. Вече била потънала под водата, когато майка й забелязала отсъствието й.

 

”Единият басейн се слива с другия, а тя просто е стъпила напред и е пропаднала в дълбокото. Сякаш имах предчувствие, защото докато плувах се обърнах и започнах да търся синята й шапчица. Не я виждах и затова попитах баща й, но и той не знаеше къде е. Обърнах се към водата и видях очите й”, разказва Лияна.

 

И тя, и майка й са претърпявали същия инцидент. Лияна била на 4 години, когато едва не се удавила, а майка й – на 16. Заради това певицата решила, че жените в рода й страдат от лоша карма, пишат в ”Уикенд”

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си