Николета: Матеус е дъртак!

 

Нежното попълнение на националния отбор Николета Лозанова не се блазни да прелъсти селекционера и заклет плейбой Лотар Матеус, защото бил дъртак. 

 

Плейметката очевидно няма афинитет към мъже на възрастта на германеца (той навъртя половин век неотдавна – б.а.), тъй като досега всичките й известни любовници са наполовината му години. 

 

На Николета се приписват връзки с половината от футболистите на Матеус, но едва ли има някой, който да не знае, че последният в леглото й е Валери Божинов.

 

Той обаче не попада в сметките на треньора, който вече не крие, че причината е именно Николета, покрай която нападателят на Парма занемари кариерата си.

 

”Лотар е симпатичен мъж. Важно му е да изглежда добре, поддържа се. Полага много грижи за това и му се получава успешно. Но не бих имала нещо по-така с него. Предпочитам по-млади мъже”, изцепи се в интервю Николета.

 

”Аз силно се надявам Божинов да промени начина си на живот и да се научи на професионализъм. Когато някой трови атмосферата, няма значение дали е по-добър от Меси или Марадона, веднага го вадя от отбора”.

 

”Гледал съм го в Лече преди години. Питайте го защо е на пейката в Парма?! Питайте го какво е правил през последните 7 сезона! Не може да го оправдаваме с контузиите. Животът си е негов, но ме е яд, че когато притежаваш такъв потенциал, трябва да играеш в Манчестър, Байерн или Реал! А той къде играе? Никъде! На пейката в Парма. И продължава да говори”, негодува срещу Божинов треньорът.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Николета: Матеус е дъртак!”

  1. Секс за пари :)Да не ги разправия тия на нас,че си знаем добре стоката

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си