Топмодел с 4 деца иска още 2

Звездата от ”Под прикритие” Ирена Милянкова е на 25 години, но вече има четири деца. За капак мечтае и за още две. 

 

Дамата е един от най-успешните ни фотомодели, играе главна роля в новия крими сериал, но се справя най-добре в грижите за четирите си съкровища Мелани – Роуз, Уилиам, Натали – Роуз и седеммесечното бебе Филип – Себастиан.

 

”За мен майчинството е истински дар от Бога. Мисля, че когато една жена стане майка, тя вече принадлежи на децата си. Трябва да е готова да се жертва за тях и да бъде истински и достоен пример за тях. Жалко е, че в днешно време суетата сякаш възпира жените от тези толкова естествени процеси в природата – бременност, раждане… Но всъщност, важно е да се осъзнае, че трудното идва след това, тъй като отговорността за възпитанието на детето е от най-голямо значение”, казва Ирена.

 

Тя минава през труден период, свързан с появата на първото й дете. Забременява едва на 14 години и шокира с това родителите си. Семейството е категорично против това да стане майка. Убеждават я, че появата на бебето ще съсипе всички възможности пред нея, още повече, че на тази възраст самата тя все още е дете.

 

Ирена обаче избира да се вслуша в интуицията си. ”Когато срещнах съпруга си, въпреки ранната възраст, вътрешно в себе си бях сигурна, че това е човекът, с когото и за когото бих направила всичко… бях много влюбена. Подкрепата на неговите  и на моите родители, беше от огромно значение и ми помогна още повече. Въпреки първоначалния шок, който изживяха близките ни, те твърдо застанаха зад нас, за което няма как да не им благодарим от сърце. Аз съм вярващ човек и знам, че Господ винаги ми помага да тръгна по правилния път”, добавя начинаещата актриса през ”Уикенд за жената”.

 

Истинско чудо е как Ирена успява да съчетава кариерата пред модния фотообектив с ангажиментите в сериала ”Под прикритие” и грижите за четиримата малчугани. 

 

”Съпругът ми много ми помага. Той е харизматичен мъж, кара ме да се чувствам най-красивата и обичана жена. В същото време е много грижовен баща. Трудно ми е да давам съвети за семейно щастие, но аз го имам, благодарение на децата. Те са богатство, което осмисля живота на всеки човек. Вярвам, че няма родител, който да не е осъзнал, че са най-прекрасното нещо на този свят. Затова, със съпруга ми не мислим да спираме и ще си имаме поне още две!!!”

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Топмодел с 4 деца иска още 2”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си