Цици и пума нападнаха Плугчиева и дует Ритон (+снимки)

Черна пума и цици нападнаха червената депутатка Меглена Плугчиева и дует Ритон по време на четвъртия конкурс Triumph Inspiration Award 2011. Във Военния клуб в София стана опасно горещо в компанията на модели в бельо.

 

Манекенки дефилираха по цици, изрисувани с бодиарт, а кръвожадни хищници се разхождаха на подиума. Дори строгата и сериозна социалистка не можа да остане равнодушна пред хищните диви котки.

 

Не, не става въпрос циркови животни, нито избягали хищници от гората. Черната пума, която сащиса присъстващите, се подвизаваше на дупето на един от моделите. Татусът впечатли гостите, а най-изумени останаха Катя и Здравко от дует Ритон.

 

Папараци на HotArena.net успяха да щракнат учудените мимики на двойката при вида на звяра, който ги дебнеше от дупето на красавицата.

 

Меглена Плугчиева пък доволно се подсмихваше и с интерес наблюдаваше „джунглата”, която се разхождаше по задните части на модела.

 

Младите дизайнери представиха своите идеи и креативност пред многобройна публика. Triumph Inspiration Award за четвърта поредна година излъчи победител сред най-добрите млади дизайнери. Победител в конкурса е Евелина Гелина.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си