Вихра и Мая не се понасят

Отчаяните съпруги на Станция Нова, Вихра и Мая, не могат да се гледат. Двете водели мълчалива война. Според клюката само преди седмица Вихра получила трето увеличение на заплатата си и така месечното й възнаграждение скочило на 4500 лева.

 

Половинката на Крум Савов пък от началото на годината, до настоящия момент, се разписвала срещу скромните 1600 лева.

 

Вихра ежедневно недоволствала от екранната си партньорка, заради апатията й към подготовката на предаванията, която кипяла през цялата седмица.

 

Мая считала, че ангажиментите й в телевизията започват и свършват винаги в неделя и само в ефир. Половинката на Крум Савов се занимавала с оборота на аптеките си и се вайкала, че кризата е помела всеки спомен за добри печалби, пишат в ”Контра”.

 

За да се спаси от излишни ангажименти към предаването, госпожа Савова редовно изключвала телефона си, което вбесявало колежката й Вихра.

 

Чашата преляла, когато секунди преди ефир фармацевтката демонстрирала и липса на елементарна информираност.

 

Въпреки, че легендарният готвач на Тодор Живков месеци наред готви в ефира на неделната Станция, Мая се обърнала към него с ”бай Янчо”, вместо с ”бай Данчо”.

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Вихра и Мая не се понасят”

  1. tazi vihra e nai-protivnoto i grozno sashtestvo.pisna ni ot edni i sashti lica koito ni se natrapvat i izlizat otvsqkade.stanciq nova,shouto na ivan i andrei nova tv mai ve4e e familna tv na ivan4o i semeistvoto mu.ima kade kade po-krasivi po-inteligentni po-mojeshti i znaeshti jeni v bg i PO-MLADI ZA KOITO TRIABVA DA IMA SHANS I EFIR .4AK 4 500 VZIMA TAQ ANTIPATICHNA OTVRAT DA Q MAHAT TAQ I PARI DA MI DAVA NQMA DA Q GLEDAM

  2. auuu da evala za komentara Anastasia.i na men i na vsi4kit emi poznati i semeistvo ne gledame stancia nova i ot4aqnite saprugi zaradi taq groznica vihra.a kak samo zlobno gleda kato na gosti ima nqkoia krasiva i po-mlada jena …i emilia i vesela kato bqha i galena i koi li ne o6te li4i si 4e zavijda ta pu6ek se vdiga…..mn e grozna i protivna

  3. Vihra e protivna i grozna , prosto zlobeeee tq sama ne dava vuzmojnost na Maq da se izkaje , nqma elementarno vuzpitanie prekusva q , ne i dava dumata vinagi gleda da da izpukne, osven tova mantaliteta i na vodene e adski prostovat zadava vaprosi kato selska tetka , razgovorite s gostite i se prevru6tat kato zbirka mejdu susedki.

  4. Kakva e taya Vihra!!! Ami tya nyama nikakvo izlachvane.Tvarde e elementarna, za vodechta, no tova da barkach v duchite na horata pak naistina ne iziskva profesionalizam.Samo ka to si predstavim che Katya se vkluchi otnovo e yasna cialata televizia-misli che e genialna, a na kakva baza? Izpiala edna pesen i veche se vodi za velika aktrisa! Abe hora ama tova e palno bezumie.Imach pari i gotovo izlizach v efir!!! Palno bezumie i tapotia-meko kazano………..

  5. vihra i maia- dve ligli mnogo skuchni . maicheto ne mozech da go razberech kakvo govori. s tozi govoren defekt triabva da otide na logoped- v obchi linii i dvete sa super tapi i otvratitelni .celia nedelen den se zavirat v ochite na zritelite i niama kakvo da gledach po ntv osven tiah.televiziata e obsebena ot maloumnite ivan i andrei chak zavriaha zenite i blizkite si .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си