Азис към Китаеца: Обичам те още!

Азис обича още бившия си мъж Китаеца. Костинбродският славей призна, че чувствата към мускулестия Николай все още му държат влажно в новото предаване на Албена Вулева.

 

Кралят на фолка бе първият гост в ”Панаир на суетата” на устатата журналистка, която се завърна на екрана след няколкогодишна пауза.

 

”Ники, още те обичам и спирам до тук с признанията. Когато бяхме заедно се обръщахме един към друг по много сладък начин. От него знам, че като малък не е можел да казва точка, и е казвал ”щочко”. С това съм го запомнил Ники. И така почнах да му викам – Щочко. А той на мене Чочко. Звучи глупаво, но така е, когато двама души се обичат”, призна Василка.

 

”Когато бях дебел и грозен, Китаеца беше спокоен, защото никой не се заглеждаше и не интимничеше с мен. Сигурно затова ме е харесвал по-пълен. Той ме изостави, не аз него. В един момент любовта ни наистина свърши”.

 

”Ако някога заживея с някой бивш, то вероятно отново ще е Китаеца (в момента той е женен за фолкпевицата Виолета, с която имат дете – б.а.). Ники е най-ревнивият мъж на планетата земя. Защо не да съм пак с Ники? Тя и Елизабет Тейлър се е женила два пъти за един мъж!”

 

Костинбродчанинът бе представен в една светлина, в каквато не го бяхме виждали досега. Оказа се, че Азис е любител художник и у дома непрекъснато рисува картини за дъщеря си Рая.

 

”Не съм правил секс с жена. Не се хваля с това и не парадирам. Съжалявам, че не съм правил секс с жена. Избрах майката на детето ми да бъде най-добрата ми приятелка – Гала. А аз не мога да спя с най-добрата си приятелка! Мога да спя с жени. Но не искам. Мечтата ми е Рая да не живее в България”.

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Азис към Китаеца: Обичам те още!”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си