Ели Гигова и Петко Димитров – вечно влюбени и малко скарани

Ели Гигова и Петко Димитров дадоха ексклузивно интервю за HotArena.net и “Седмичен Труд”. По време на разговора двамата се скараха тъкмо три пъти, но се сдобриха четири! Като огън и лед са, но жарта никога не угасва.

 

 

Ели и Петков разкриват каква е причината да не желаят да сключат брак и как успяват вече три години да поддържат пламъка. Вечно влюбени и вечно скарани – като всяка млада двойка, те се нервират един от друг през пет минути и на шестата бързо се сдобряват.

 

 

„Ели продължава да ме изненадва и очарова, но същевременно и ме нервира”, признава Петко в интервюто. Красавицата не му остава длъжна и бърза да добави, че тя също му се дразни на моменти, но бързо им минава.

 

 

„Не четем жълти вестници и форуми”, признават Ели и Петко. В началото обръщали повече внимание на жълтините около тях, но вече са се абстрахирали от клюките. Така слухът за скарването между Петко и Валери Божинов бе напълно развенчан. „Това е поредната глупост”, отсече един от собствениците на „Найт Флайт”.

 

 

Какво обичат да правят през свободното си време, какво Ели не харесва у Петко, защо три пъти се сдърпаха в рамките на един разговор и ще има ли сватба, четете в ексклузивното интервю за HotArena.net в рубриката „Под прицел” скоро.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Ели Гигова и Петко Димитров – вечно влюбени и малко скарани”

  1. Онлайн гледане на карти таро , картите на мадам ленорман и други само на gledane.tochica. com

  2. toq petko e takuv kurvar kakvi mi gi razpravqshe i me svalqhse jalkko che ne se zapazva hronologiite na chata v facebook golqm tapak tazi za6to e s nego izob6to nqmam ideq toi i izneverqva na poraziq

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си