Източник на HotArena сензационно след ВИДЕОТО на Андреа: Кобрата се срамува от майката на децата си! Преследва и обича Андреа, предложи й брак, а на рождения й ден цъфна с … (СНИМКИ)

Тази сутрин Андреа избухна с аудиоклип, в който е замесено името на новата жена на Кубрат Пулев – Розали Петрова, която е майка на дъщеря му Христина и сина му Спартак.
По този повод HotArena се поразрови в историята и от свои сигурни източници узна, че драмите около Андреа и Кубрат не са приключили, въпреки че боксьорът вече има две деца от друга жена.
„Пулев не позволява на Андреа да има нов мъж до себе си и да продължи без него напред. Кобрата плаши всички с бой“, разкрива нашият източник.
През януари, дни преди да се роди първото му дете Пулев е отишъл непоканен на рождения ден на Андреа и е подарил гривна за 12 000 евро (виж заглавната снимка).  
През цялото това време Пулев е споделял на Андреа, че обича само нея и иска деца от нея, независимо, че вече има две от въпросната Розали. Пред свои близки Кобрата казал, че с първото дете тя е забременяла, след като е пробила презерватива.
„Кобрата се кълне в Бог, че при първа възможност иска да се отърве от Розали и да се ожени за Андреа и двамата да имат свои деца“, издава източникът ни.
Явно на Андреа й е дошло до гуша от постоянния тормоз и е била принудена да пусне звуковия файл,   в който разговаря с жената на бившия любовник на въпросната Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена е от 2020 година, мъжът й Ненчо е починал през 2016 г., а се е любел с настоящата на Кобрата от 2008 година, когато е била на 18 години.
Андреа е била сплашвана от Розали, която върти сделки за покупко-продажба на имоти. Най-вероятно именно брюнетката ще строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между ”Драгалевци” и ”Бояна”, който Кобрата купи на доста изгодна цена.
Преди да омае Кобрата, Петрова е била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти ”Родекс Естейт” е имала отношения с Ненчо Драгиев – един от съсобствениците на столичния търговски център ”Галакси”. Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си