Диона лъсна на фенски тела

Запалени фенове си татуират фолкпевицата Диона, пише България Днес. Чалга звездата показа маслени рисунки върху ръцете на почитатели, които са решили да увековечат любимата си певица на тялото си.
На една от татуировките Диона е в почти цял ръст, като акцент е дупето й, което изпъква на преден план. На другата телесна рисунка тя пуши, а големите й гърди са изрисувани детайлно.
„Карате ме да летя от щастие и да се просълзявам в същото време. Не знаете колко много се радвам, че съм ви докоснала и вдъхновила дотолкова. Благодаря ви за тази любов, за подкрепата и за безрезервната вяра в мен“, заяви емоционално Диона за нетрадиционната фенска подкрепа.
   

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Диона лъсна на фенски тела”

  1. Паляк Паляков. Гледах наскоро повторение на Черешката на тортата с негово участие. Няма по-инфантилно и нелепо представяне от неговото. Лееше простотия и лиготия на килограм, а самочувствието в тавана…..Ужас

  2. Върви да помагаш на н.а.цистите в Окрайна..Имат спешна нужда от ново пушечно месо.

  3. В устата помак ти не братовчедка си не помогна като беше в Русия , Мир на праха ти Лорина Камбурова! За нищо не ставаш педераст

  4. Грозна,противна,черна,нагла,нахална,бездарна,лигава,превземка,самовлюбена,ТРАВЕСТИТООБРАЗНА,със гадни черни цици,глупави песни,лилави венци,космато лице,гнойни пъпки=некадърна неуспяла рапърка,още по—малко успешна чалга проституеса..хихихихи

  5. Поредният които си прави реклама от земетресението в Турция и Сирия.Като смята,че Турция е сериозна и мощна да беше заминал за Сирия.Там земетресението също е нанесло огромни щети и погубило хиляди животи.

  6. Сложил флагчето на Украйна и голям герой го играе. Нищо, че е голяма страна ти иди, ще ти намерят работа, пък дано се отървем малко от такива инфантили като тебе!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си