Латинка Петрова вдига кръвно от земетресенията, Марешка Бадерм се страхува да не умре удавена от цунами

Страх от земетресения изпитва Латинка Петрова. Обичаната актриса живее на седмия етаж в панелен блок и усеща разлюляването на земята.
”Обезпокоена съм много! Случилото се в Турция и Сирия ни разтрепери. Уплаших се, на седмия етаж съм и го усетих. Вдига се кръвно веднага след това”, казва родената навръх 1 януари преди 79 години в кюстендилското село Горна Козница актриса.
 

Латинка Петрова

 
По думите й това са тревожни сигнали от природата, че нещо в нас самите не е наред.
”Имаме вина – замърсяване, некачествено строителство, включително и до реки, войни. Гледах как като картонени кутии се срутваха сградите в Турция. Строени са явно за пари, а не да живеят хора. Опира до управлението в държавата”, коментира Петрова.
 

Трусът в Турция и Сирия отне живота на десетки хиляди

 
Актрисата от ”Опасен чар” и ”Адио, Рио” е убедена, че премахването на задължителната паспортизация на блоковете е много лоша новина.
”Май панелите най-много ще издържат, поне са строени под контрол. Не видях много метална конструкция в турските сгради, докато в нашите има и са строени с инженерна мисъл преди години”, казва Латинка Петрова.
Страхове има и моделката Марешка Бардем.
”Притеснявам се да не се окажа при силно земетресение до морето. Най-големият ми страх е да не умра удавена от цунами, вдигнало се след мощния трус. Много пъти съм имала такива кошмари, че морето се вдига и помита всичко по пътя си. Събуждам се в ключовия момент, когато ме поглъща и мен.”
Това сподели пред ”България Днес” секси моделката. Носителката на титлите ”Секссимвол на годината” и ”Знаменитост на годината” е категорична – най-големият й страх е да не се удави, ако ни разлюлее.
 

Марешка Бардем

 
Повод за притесненията на фаталната брюнетка са зачестилите трусове в България, Румъния и Черно море след катастрофалното земетресение в Турция и Сирия. Оказва се, че Марешка има пророчески сънища, които се сбъдват не след дълго. Така се случва и с трагедията в Турция.
”Дни преди тя да се случи, сънувах, че земята се разцепва на две. И после стана трусът в двете държави. Дано не стане така и в България!”, каза още тя.
Това не е всичко. ”Когато съм била бременна, сънувах, че съм бременна, и така разбрах. На другия ден си направих тест и се оказа положителен. Наскоро сънувах, че някакво насекомо лети и влиза в обелиск, ставайки златисто. На Нова година бяхме в Египет и го открихме в пустинята”, допълва Бардем.
И това не е всичко. В още два случая Марешка получава дежавю, след като вече ги е видяла по-рано в сънищата си.
”Сънувах след това, че съм бременна с голям корем, шофирам кола и всички в автомобила съжаляват. Чудех се защо е така. Седмица по-късно направих спонтанен аборт. А после ми потръгна с парите. Точно това е било знамението на съня, което се е случило с аборта и парите.
Сънувах също, че съм в къщата на баба Ванга и с вестник бия мухите. Това е знак, че ще премахвам един по един лошите хора в обкръжението ми. Така се и случи. Премахнах от живота си приятелка, на която съм помагала много, разбрах какво е писала. Ванга е предсказала, че всички ще искат да живеят тук при трета световна война. Дано това разцепване на земята не означава, че ще е в България, и да няма такава война”, разказва красавицата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Латинка Петрова вдига кръвно от земетресенията, Марешка Бадерм се страхува да не умре удавена от цунами”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си