ТОП 10 на най-горещите мацки от „Ергенът“ (Вижте коя е любимка на Николета Лозанова)

Всички вече говорят за тях! Девойките, които ще се борят за сърцето на пианиста Евгени във втория сезон на ”Ергенът”, набързо добиха слава и популярност.
Едни са харесвани, срещу други се излива огън и жупел.
Най-недолюбвана е Габи. Силиконовата бомба от Пловдив си навлече гнева на зрителите с поведението си. Мацката демонстрира огромно самочувствие, въпреки че според повечето коментатори в нета то е без покритие.
Габи е най-обсъжданата дама в предаването ”Не работя, гледам си кефа”, изригна още при представянето си Габриела.
На съвсем другия полюс поне откъм мнения е Валерия. Родената в Плевен кандидатка за сърцето на ”Ергенът” гради кариера като модел в Япония. Напълно естествена хубавица е. И дори е подкрепяна не от кого да е, а от самата Николета Лозанова. Сексиконата на България призна, че гледа формата и си има любимка.
Валерия е любимка на Николета ”Естествена красота и чиста душа. За нея не 1, а 101 рози трябват”, каза Николета по адрес на Валерия.
В новия сезон на ”Ергенът” има и една мома, която коренно се отличава от всички. Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, няма нищо общо със силиконките и напомпалите джуки мацки. Тя е едрата моделка и изненада не само Евгени, но и другите дами, които се борят за сърцето му. Пам се представя като автор есеист и на мига изпъкна сред борещите се за сърцето на главния герой в риалитито.

Боксьори от България и чужбина тренират в ”Дианабад” преди ”Странджата”

Пам е най-нестандартната участничка  
 
Сред по-атрактивните участнички са още Айлин Бобева, която е европейски шампион по карате. Боряна Лакова пък продава коли.
Айлин в много гореща черно-бяла фотосесия На Боряна шапките й отиват Ирина Карабаджак е сочена за победителка във второто издание на формата. Бесарабската българка веднага стана обект на сравнения с Наталия Кобилкина, тъй като през цялото време говореше за секс.
Мони има много корекции Ивелина е най-всестранно развитата участничка. По професия е учителка, но се занимава още с опера и рисуване. Меган е родена в Канада, но решава да се развива в родината на родителите си.
Ивелина Танцьорката Мони пък си слага силикон веднага щом навършва 18 години. ”Всички ме обсъждаха. Дори учителите”, похвали се Зенгинер.
Меган е на 28 години Виктория е много пластична Рая и Виктория са учителки по йога. Втората също така работи и като стюардеса.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си