Лидка Скалата и снаха й позират като зайчета + кога ще има сватба

Майката на столичния бизнесмен – Георги Станоев – Бирмата – Лидия Скалата е сдобрила сина си и фолкпевицата Алисия за пореден път, научи HotArena.Според запознати Лидия Станоева била категорична, че не желае друга снаха освен Алисия. Певицата дотолкова спечелила симпатиите на Скалата, че тя постоянно ръчкала сина си да се замисли сериозно върху бъдещето си с певицата и дори настоявала още до края на тази година да й поиска ръката. Самата Алисия пък прекарвала повече време с Лидка отколкото с любимия си. Бирмата и певицата се сдобрили миналата седмица и дори прекарали уикенда в Пловдив. Преди ден, за да потвърди, че отново е с пернишкиуя бизнесмен Алисия качи снимка, на която двете с Лидка позират с образ на снап-чат зайчета, пише „Телеграф“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Лидка Скалата и снаха й позират като зайчета + кога ще има сватба”

  1. че кога алисия е могла да задържи сама мъж до себе си? Първо беше детето с валери, после пак то с николай, сега e майката на кандидата 🙂

  2. Въпреки фотошопа и изглаждането на бръчките Ася пак изглежда по-стара. От толкова пластики чак не може да се усмихне. Вечно с тая гримаса на лицето. Поздравления за другата! Прекрасна усмивка. Слага я с тало, излъчване, облекло в малкия си джоб.

  3. Хайде, плюйте злобно над клавиатурите; съскайте, обиждайте и очерняйте! Давайте! Хората си живеят живота, а вие тук драскате и се смятате за велики!

  4. хубавици!

    Две богати, красиви,образовани и красиви жени! Радвам се,на такива жени!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си