Силиконът на Черната Златка се деформира! Бюстът й увисна след раждането

Златка Димитрова може да се похвали със стегнат корем 7 месеца след раждането на сина си Миро, но същото не може да се каже за силиконовите й гърди, видя HotArena.
 
 
Тези дни смуглата красавица пусна няколко снимки по бански в социалната мрежа, от които си личи, че имплантите й са се деформирали вследствие на бременността, писа „Уикенд“.
 
 
Явно идеята на Златка е била да шашне всички с перфектна форма, но ефектът бе по-скоро обратен. Очевидно е, че гърдите й напоследък са увиснали и всяка е поела в различна посока. Димитрова трябва в най-скоро време да отскочи при любимия си пластичен хирург д-р Енчев и да върне предишната им форма, ако иска все още да минава за секссимвол.
 
 
За капак, на публикуваните снимки бикините на плеймейтката са толкова изрязани, че ясно се вижда белегът от секциото, което претърпя преди няколко месеца.  „Вече си майка, не ти отива да си развяваш голотиите!”, скастриха я почитателите й.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Силиконът на Черната Златка се деформира! Бюстът й увисна след раждането”

  1. Изключително груба и невъзпитана женица сесията пълен кич банските не й отиват това е.

  2. Не ми харесват снимките. Ако се усмихне и няма толкова много фотошоп, може би ще изглежда по-добре. На живо изглежда 300 пъти по-хубава.

  3. Златка на живо изглежда много по-нежна и е висока. Снимките не ми харесват заради фотошопа. Личи си много, а тя няма нужда.

  4. не ми харасва лицето изобщо …..тези изострени черти /да не повтаряме грубите нападки/

  5. Какво си ти - не знам...

    ЗлаткО изглежда като Франкенщайнът на някой прохождащ пластичен хирург. Апропо, явно не само аз се съмнявам в това даи пък случайно няма комбинация от хромозоми XY вместо ХХ… Онова нещо до нея на снимката е не по-малко стряскащо и отвратително като нея. И защо за бога трябва да се правят така джуките за снимка?! Ако някой може да ми обясни, моля!

  6. Повечето жени след като родят,стават още по женствени…..други пък явно възмажават.Нелепо е в 21век това външен вид да е критурий за красивя жена!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си