Перверзници атакуват Пам Велидис със снимки на членовете си

Пухкавата моделка Пам Велидис пропищя от ухажори, които я атакуват по всякакви начини в социалните мрежи, включително със снимки на голите си членове. Това сподели самата тя в изблик на откровение. Феновете от мъжки пол първо й правели комплименти, а след това, ако не им отговори, я засипвали с обиди.
 
Противно на мнението на много моми в скандалното риалити на Би Ти Ви „Ергенът”, Пам Велидис може да се похвали със завиден брой ухажори. Откакто я показват в шоуто, социалните мрежи са прегрели от загорели мъже, които искат да се запознаят с червенокосата есеистка. Под всяка нейна снимка е пълно с комплименти от почитатели, които я молят да им пише лични съобщения. Оказва се, че много повече мили думи от всевъзможни непознати господа тя получава именно в лични съобщения. Когато обаче не им отговори или ги отреже за среща, ухажорите сменяли плочата и започвали да обиждат обекта на своите чувства. Пам сподели със своите последователки в социалните мрежи изумлението си от това поведение, молейки ги да коментират изцепките на отхвърлените кандидати. „Някакъв човек ти пише колко си сладка, готина и красиви и, ако не им отговориш, започват да те обиждат по всевъзможни начини”, оплака се Велидис. Фенките й веднага започнаха да споделят, че и те са имали същия опит и за тях подобно поведение е признак за ниска интелигентност. „И високо интелигентни са ми писали, честно казано”, продължи с признанията Пам.
Червенокосата моделка на продукти за едри дами разказа, че често й се е случвало да й изпращат снимки на голи мъжки членове в знак на желание за общуване. „И, като не му отговоря, пише: „Е? К’во? Не ти ли хареса?”, все едно това му е най-голямото постижение в живота и трябва да го похваля заради него”, разказва с шеговит тон най-едрата мома от втория сезон на „Ергенът”.
В интерес на истината тя доста се е вталила напоследък. Личи си, че спортува усилено, а вероятно е минала и на хранителен режим. Явно обаче на ухажорите й не им пречи нейното тегло, напротив, те я харесват точно заради пищните форми.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си