Клъцни-срежи! Мис България с нов нос като на Преслава! (ФОТО)

С чисто ново носле се показа Мис България Венцислава Тафкова. Изтъненият обонятелен орган шокира последователите на моделката, която се щракна в профил така, че ясно да се види новата й придобивка.
 
Нослето е дори по-тънко от това на фолк певицата Преслава, която още търпи остри критики, след като преди близо 5 години си направи драстична ринопластика, пише Paparak.
 
Корекцията на носа е сред най-често срещите сред миските. На такива пластики са се подлагали не една и две носителки на титлата „Мис България“ като Тамара Георгиева, Радинела Чушева и Антония Петрова.
 
Докато при тях обаче интервенцията бе естетически оправдана, то Тафкова определено изненада с решението си феновете. Моделката имаше естествено правилна форма и нямаше нужда от тунинг, но явно и тя е била повлечена от манията за корекции.
 
Тези дни плъзна слух, че Тафкова си е правила и друга интервенция – за уголемяване на задните части. „С дупе ала Ким Кардашиян, носле ала Преслава – дано не загуби идентичността си като останалите миски“, клатят глава феновете й.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си