Джулиана Гани и Венцислава Тафкова избраха Принц и Принцеса на България (СНИМКИ)

България си има вече своите принц и принцеса. Малките чаровници Галя Ненкова и Алекс Рашков, които все още учат в детската градина, бяха провъзгласени за Принц и Принцеса на България в едноименния конкурс, организиран от Мисис България Манита Вартан.
 
В звездното жури бяха моделката и риалити звезда Джулиана Гани, Мис България 2020 Венцислава Тафкова, председателката на събитието Меги Савова, Миси България 2021 Станислава Василева, вокалният педагог Ирена Велева и Лейди България Карина Атанасова, пише Nie-jenite.
 
Децата представиха най-различни таланти, като сред тях имаше футболни надежди, каратисти, художници и много други разнородни заложби.
 
Освен Принц и Принцеса, бяха избрани и Ангел на България – Лилия Чернева, а големите победители ще ни представят на финал на световно ниво.
 
„Радвам се, че бях част от това събитие, събрало толкова талант и красота на едно място“, написа Венцислава Тафкова в личния си профил. Като член на авторитетното жури тя бе избрала бял костюм, комбиниран с черен топ.
 
Също с костюм, но в топлата бежова гама, се появи и Джулиана Гани, на която по нищо не личеше, че е родила само преди 4 месеца. На белия цвят бе заложила и организаторката Манита Вартан.  

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си