Николета радва окото с газирана дупара (Снимка)

Николета Лозанова показа сочни задни части, докато отпочива в джакузи, видя HotArena.Балончетата вода гъделичкат сочните задни части на водещата на Папараци. Николета ще прекара Великденските празници във Велинград, от където вече пусна няколко разпалващи въображението снимки.Компания й прави дъщеричката й Никол, предават от България днес. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Николета радва окото с газирана дупара (Снимка)”

  1. Поне на такива святи дни не пишете за отрепки като тази и грозницата с пръстите проститутката която ще доказва че не е такава другата селяндура с копелето от женения мъж и др знай и незнайни боклуци в един по различен свят на земята нямаше да има подобни изроди

  2. Отварям да чета статиите за Николета само заради коментарите хахахах искрено се забавлявам

  3. Хахаха тая освен с газа си с друго може ли да се похвали, това недоразумение, което след като удари на камък при Григор Димитров, които я направи за 2 стотинкии след като Роналдо дори не я отразява а Плеин така и не пусна снимки от фотосесията и Божинов ясно и даде да разбере че отдавна е в трета глуха и че вече има нова любов в живота си то мадам скочи отново при Михаилов и сега се пъне ли пъне с гол газ и фотошоп сензации да прави. Всеки знае какво лаино е и че е едно огромно нищo.

  4. Охо Ангелът от райския хотел имал и дупара при това газирана. Бог я бил целунал, тя пък заслепила слънцето и после се превърнала в АНгел с дъъълги крачета и голеееми цици седнал е рая. Днес ни разказахте как балончета гъделичкат дуоарата и ние да се радваме като вас. И благодарим, че ни казахте за дъщеричката, щото Ангекът е най- добрата майка! Ти да видиш!!!

  5. От циганската махала до Малдивите, до Велинград, до магистралата…. Чакаме продължението!

  6. А тая лесбийка Моника какъв го дърви навсякъде с Николета? Личният и фотограф ли е 😀

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си