Николета кратко, точно и ясно: Аз съм ангел!

Николета Лозанова се е отдала на дълъг релакс за празниците, видя HotArena.Водещата на ”Папраци” се поблазни от топлото време и прекрасното пролетно слънце и не пропусна да демонстрира форми. Тя позира на балкона на хотелската си стая в предизвикателен бял бански, който разкрива подробна гледка към прелестите й, особено в областта на бюста.Въпреки че е на почивка, Николета отново изглежда безупречно. Косата й е като за фотосесия, а настроението няма как да не е на макс. Лозанова се радва на живописни природни пейзажи, докато феновете й се радват на нейните красоти.И на фона на цялата тази идилия, изпълнена с много красота, Николета достигна до ново прозрение. Тя постна снимката с оскъдните бели дрешки в интернет и заяви, че ”ето така изглежда ангел, попаднал в рая”.Надали някой ще оспори наистина ангелската визия за Лозанова. А кой е нейният рай, тя предпочита да запази само за себе си, защото много искат да са на нейно място.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

11 thoughts on “Николета кратко, точно и ясно: Аз съм ангел!”

  1. Жалка картинка

    Всички обикновено пропускат един факт в коментарите си: проблемът с Табуретката не е във външния й вид, в начина по който го е добила или се пъне да го изкара с обработки. Проблемът е,че е едно просто и нагло създание, което се вре с яростен примитивизъм и на всяка цена в публичното пространство. Но който иска да получи всичко, трябва да е готов на всичко и да забрави що е достойнство и самоуважение. Особено в нейния бранш.

  2. Тази евтина женица какво ли не прави само и само да се пише за нея!Където и да се снима,както и да се облече липсата и на мозъчни гънки е очеизвадна жалко че няма как да бъде скрито с хирургическа намеса!!

  3. Николето, мършо. Не смей да се сравняваш с нещо толкова свято, пача долна и мръсна! А вие от йотлайнена сте големи гъзоблизци на лайняния задник на Курволета.

  4. Е,тоооо в отражението се вижда колко са и дъъъъъъъълги краката..аххахахаххаха

  5. Ama kak govorite i se pravite vsichki… Sqkash che shtom sega e v Bg kurort, samo tam vinagi hodi i samo tova moje da si pozvoli. Znaete mnogo dobre, che ne e taka, taka che ne znam kogo se opitvate da zablujdavate. Za kakvo zavijdate li? Vie si znaete, no i bez da zadylbava chovek mnogo da mu misli vednaga mi hrumvat nqkolko prichini – zashtoto si postiga mechtite, jivee jivot po koricite na spisaniqta i televiziqta i pyteshestvaiki, mlada, svobodna i jiveeshta kakto si iska jivota si jena! Sega ako priemem, che hubava e otnositelno ponqtie – neka e takova, no taka ili inache vajnoto e ne dali Gancho , Petko i Dochka ot selo Krasnenci q smqtali za krasiva, a dali e krasiva za celevata si auditoria myje i qvno da, shtom napravi kariera samo ot vynshen vid. Moje da vi se struva, che ne e hubava, ama haide vie kato ste po-hubavi, napravete kariera PONE kolkoto neinata, pri uslovie, che um ochevidno lipsva. Znachi vse pak e dostatychno hubava, izliza, shtom vsichko tova go e postignala samo..

  6. Ni LIliputa > Fotoshopa

    Добре,че са ебачите й да я водят по екскурзиики,че иначе с едната разкрачка от фотосесийките й на конфекциите роклета ще си умре от глад. Божинов хем симпатяга ,хем я водеше по няколко пъти в годината по екзотични острови от най-луксозните,сега с ПЕРУКАН- скръндзата ще се задоволява и с Велинград. Ама така,ако бешемногосвестнаи умна жена сега да е в Хонг Конг с мъжа си и семейството си,а не да мъкне дъщеря си със всеки следваш неин ебач по хотели насам,натам.Тя е момиче и утре ще прави същото,каквото е гледала от майка си. Но,тъпото си е тъпо!Умно няма да стане! Събрали се проститутката Николета Лозанова и мъжката курва Перукан Михайлов.Семейство, та дрънка!!! Ха, видим , до кога??? Нали никой не си мисли,че ще са до гроб заедно? Ще се смее България и с тях.Боклуци!

  7. Family Flintston in Velingrad lol

    Какъв ангел, какви пет лева? ЧЕРЕН ГРОЗЕН ГАРВАН Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Дори няма чар! Вижте я без грим и макияж на снимката с приятелското им семейство във Велинград. А , Малката Перука е бавач на децата им.хи хи Има снимка със синовете им. А тази мъкне и дъщеря си с тъпкачите си.Долна курва! От далече и в гръб не се вижда подутото й и грозновато лице. тази го докарва само с макияж и Фотошоп

  8. Family Flintston in Velingrad lol

    Какъв ангел, какви пет лева? ЧЕРЕН ГРОЗЕН ГАРВАН Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Дори няма чар! Вижте я без грим и макияж на снимката с приятелското им семейство във Велинград. А , Малката Перука е бавач на децата им.хи хи Има снимка със синовете им. А тази мъкне и дъщеря си с тъпкачите си.Долна курва! От далече и в гръб не се вижда подутото й и грозновато лице. тази го докарва само с макияж и Фотошоп

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си