Енджи Касабие преминала през труден период след раждането

Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със забременяването. За щастие, преди 3 години мечтата й за наследник се сбъдна. Сега със съпруга й – ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на син. Семейството обаче не крие, че се е сблъскало с трудности и след раждането. Диетоложката разказва, че с дългогодишния й партньор се отдалечили емоционално, защото тя била твърде заета с бебето и с кариерата си, но все пак успели да се справят с кризата и да останат заедно.
 
Експертката по здравословно хранене споделя, че след появата на детето е изживяла по-натоварен период и не е имала много време за мъжа си. По думите й обаче любовта им продължавала да съществува. „Във всяка връзка първоначално има страст, а после идва реалността, в която човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те разбира, да те изслушва”, коментира звездата от „ВИП Брадър”. И допълва, че не ревнува благоверния си, нищо че доста често прекарват времето си разделени в различни държави: „Хората мислят, че аз много треперя над него, понеже е голям хубавец. Не, не го правя. Господ ми го е подарил, а ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра”.
Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първия път носи в утробата си близнаци, но те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват. „Може би това изпитание ми е пратено от Господ. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки”, коментирала е Касабие.
По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявяват небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти. „Вниманието към пациента е по-важно от парите, които взимаш от него! Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи!”, категорична е красивата блондинка.
За щастие, тревогите й свършват, след като на бял свят се появява синът й Райън. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото през първите месеци бебетата са изключително сензитивни и усещат всичко. „Детето е спокойно, защото и аз съм спокойна. Не ме е будил през нощта. Давам му нужната самостоятелност. Треперенето приключи в момента, в който родих!”, отсича Касабие.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Енджи Касабие преминала през труден период след раждането”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си