Кристиана прости на Джино, пак са заедно

Джино Бианкалана и Кристиана Канева са се събрали и няма да се развеждат, писа „Уикенд”. Влюбената двойка се показа заедно на вечеря в ресторанта на риалити героя в квартал „Драгалевци”, придружени от друго популярно семейство —Мила Савова и Сами Хосни.
 
От снимките им в социалните мрежи се видя, че са в добро настроени и се забавляват. Джино и лекарката се разделиха преди по-малко от месец, като и двамата изтриха общите си снимки в социалните мрежи, спряха взаимно да се следват и започнаха постоянно да публикуват самостоятелни снимки, да види другият какво изпуска.
 
Бившият годеник на фолк певицата Джена и красивата брюнетка се сгодиха преди почти година, след това вдигнаха тайна сватба, а в началото на тази година станаха родители на малката Данаила. Появиха се слухове, че двукратният победител „ВИП Брадър” е изневерил на Канева и тя го е зарязала.
 
Това намекна самата лекарка, която по време на раздялата им написа в социалната мрежа: „Играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти отнемат царя“.
 
Мургавелкото също й отвърна с няколко видеоклипа, като един от тях гласи: „Ако съм те отрязал от живота си, помни едно – ти сама си ми дала ножицата“.
 
Джино и Канева се разделят всяка година поне по веднъж. Те са двойка от 5 години, но периодично трият общите си фотоси и спират да се следват в социалните мрежи. Припомняме, че риалити звездата се запозна с Кристиана в болницата, в която тя работеше, преди да излезе по майчинство. Миналата година през авгyст Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак. В същия ден двамата обявиха официално, че ще станат родители на момиченце, и спретнаха парти. Малката Данаила се появи на бял свят на 25 януари, а преди раждането двамата подписаха и станаха законно семейство.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Кристиана прости на Джино, пак са заедно”

  1. Чалгаропитеци,иди ми дойди ми.Нали ако остане сама с детето ще трябва да започне да работи като лекарка,но май много,много не и се иска.И двамата изглеждат темерути,на всички снимки намусени.

  2. Ми кът съ сърди ко ши яде? Требе дъ мълчи и дъ съ хили постояно, щото ши има шут в дирникъ.

  3. Горката Кристиана. Много се прецака с това посредствено момче. Джино има много неприятно излъчване на снимките, сигурно я тормози психически и я ревнува. Визията му също е смешна и простовата. Явно тя се подведе по парите и известността, но всъщност се прецака. Трябваше да си хване някой млад и перспективен лекар, който също ще печели много добре, но за разлика от Джино ще е учил и чел книги. Още не е късно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си