Любовни трепети: Мика и Мартин са в Барселона

Влюбените на воаяж в града, който Стоичков покори като футболист
Мика Стоичкова е с гаджето си Мартин Трайков в Барселона, където двамата се радват на любовта си и греят с ослепителни усмивки от снимките, пише България Днес.
Именно столицата на Каталуния е градът, в който Христо Стоичков, таткото на Мика, се превърна в световна суперзвезда и донесе първия трофей от Шампионската лига за Барса. Мика със сигурност има много спомени, които да сподели със своя любим. Двамата споделят кадри от романтичното пътуване, за радост на многобройните си приятели.
„Прекрасни сте“, е най-често срещаният коментар към фотосите на младите влюбени. Случайно или не, на една от снимките Мартин е с бяла тениска от модния бранд на Христо Стоичков. Засега Мика и Марто не разкриват дали момчето се е запознало официално с легендарния футболист.
Известно време Мика криеше новия си любим и само загатваше за него. Съвсем наскоро скрупулите са паднали и двамата са публична двойка. Стоичкова и Мартин бяха звездите на сватба в луксозен комплекс край Кладница.
През това лято Мика и новият й приятел не се спират. Двамата избраха родното Черноморие за лятната си почивка. Доскоро Мика живееше в Маями, но въпреки това си прекарва страхотно на нашите курорти. В САЩ остава баща й Христо Стоичков, който прави кариера като телевизионен коментатор.  

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си