Дъщерята на Татяна Титянова се бори за дете

Глория се сгодила за 17 години по-възрастен от нея англичанин
Малката дъщеря на трагично загиналата говорителка Татяна Титянова се бори да има дете, пише Ретро. Глория, която е професионален гримьор, наскоро се е сгодила за англичанин, с когото живеят в Лондон. Наследничката на покойната легенда на БНТ е на 35 години, а годеникът й Джей е на 51. В социалните мрежи той е разказал, че с половинката му от дълго време правят опити да имат дете и единствената им съкровена мечта е да станат родители.
„Копнея да чуя думите „Аз съм бременна“… Нуждаем се от много късмет, за да ни се случи. Особено сега, на моята възраст. Дано се случи скоро и да не е твърде късно“, изповядва се той.
Допреди Глория да емигрира в чужбина и да се установи трайно в Лондон, тя работеше в България като гримьор и нейни клиенти бяха почти всички родни звезди. В Англия тя решава да замине най-вече заради баща си Георги, който от десетилетия пребивава там, но впоследствие среща Джей и двамата заживяват заедно. Глория няма никакви спомени с майка си, защото я губи като пеленаче. Татяна умира мистериозно на 28 години през 1988 г., оставяйки две сирачета. По-голямата й дъщеря Краси тогава е само на 6 години, а малката Глория е на едва 3 месеца. После децата са отглеждани от съпруга й Георги, с когото били пред развод към момента на смъртта й. Говорителката е открита мъртва пред 17-етажния блок 57 в столичния квартал Дианабад, където е живеела, на 24 септември 1099 г. Версията за самоубийство веднага е отхвърлена от близките й. Съмнения се засилват и от множество очевидни факти от мястото на произшествието. Татяна е била намерена по нощница и пеньоар, грижливо разстлан под нея, а на няколко метра оттам са били обувките й и част от колана на робата. По шията й личали синини от душене. А по пеньоара открили пресни следи от гуми на кола. Семейството й от първия миг е убедено, че става дума за убийство. Разследващите обаче поддържали версията, че Титянова сама е отнела живота си, въпреки че в докладите им има сериозни разминавания дори от кой етаж е паднала всъщност тя.
Вече повече от 30 години нейната сестра Антоанета се опитва да стигне до истината, но виновникът за смъртта на Татяна така и не е открит.
Още по-страшното е, че преди няколко години трагедията в семейството се повтори. Голямата дъщеря на красивата говорителка – Краси, бе намерена мъртва в Лондон след падане от 7-ия етаж на сграда по необясними причини. Тя също бе майка на малко момченце, което към днешна дата е единствено внуче на Татяна. Сега то живее с баща си в Бразилия. Краси и сестра й Глория не бяха близки. По-малката от двете щерки на покойната икона на БНТ не поддържа контакт с леля си и общува единствено с баща си.       

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си