ГАВРА: Скандален продуцент и пишман певец опорочи Райна Княгиня

Тотална гавра с песента „Райна Княгиня” си позволи водещият на предаването „Вечните песни на България” по телевизия „Евроком” и скандален импресарио, от когото е пропищяла естрадната гилдия, Владислав Славов.
 
Тарикатът, който се представя за певец въпреки отчайващите си гласови данни, конкуриращи се единствено с тези на Джорджано и прочул се с това, че е успял да се сдобие с правата на десетки знакови естрадни песни чрез различни подозрителни схеми, е записал скромен клип пред Паметника на загиналите украински войни във Варна, озаглавен „Безродници”. Отслабналият до неузнаваемост с инжекции за диабетици бивш дебеланко клати кълки и пее безумия върху знаковия музикален съпровод. Цитираме част от пошлото му изпълнение:
„Айде, провикна се украинския паша към нашата страна! Айде, дойдете и ми донесете, туй що искам аз сега! Вашите оръжия, вашата енергетика – всичко искам на мига! Айде, провикнаха се нашите управници от Парламента: „Новият Левски е Зеленски, даваме му всичко на мига! Новият Левски е Зеленски и се кланяме на чужди знамена!” Айде, провикна се българският народ от цялата земя: „Не давайте нашето, то е толкоз малко и с кърви бранено! Не предавай Левски, не предавай чест си и извикай: „България”.
Първото завъртане на парчето нагорещи интернет мрежата, а Владислав Славов бе засипан с десетки негативни коментари. Възмутени хора от цяла България питат кой му дава право да се подиграва с паметта и подвига на Райна Княгиня и защо променя с нелепи внушения текст, който българите зная и пеят от години. Малцина разбират претенциите му да бъде политически актуален и да се заиграва с „украинския паша” и исканията на Украйна към нас.
Други са на мнение, че телевизия „Евроком” незабавно трябва да спре да дава изява на изгъзиците на афериста, защото след лъсването на участието му в съмнителни схеми, уронващи авторитета на обичани наши изпълнители, място в ефир за него не би трябвало да има дори и в най-пропадналата кабеларка.
Неотдавна Владислав Славов пък се оплака от „Уикенд” в Комисията за защита от дискриминация – бил дискриминиран за това, че е гей. А всъщност негативното отношение към него е заради купищата безобразия, които е натворил в музикалния бранш.
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “ГАВРА: Скандален продуцент и пишман певец опорочи Райна Княгиня”

  1. и вашия сайт не е по долу с даването на трибуна на оня… паркетния лъв. Аман с това пробутване на педали. казвам педали защото има разлика между гей и педал.

  2. Владислав Славов

    Направете ме известен! До скоро бях беден педераст, искам вече да бъда богат и известен гей!

  3. Кой му позволява да се гаври.с тази песен.
    Означава ли,че щом е гей не може да бъде съден.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си